Σελίδες

3 Αυγούστου 2024

Η Κυβέρνηση να σταθεί στο πλευρό του υποψηφίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Δελτίο Τύπου 02.8.24
Εκλογές στη Χειμάρα: Η Κυβέρνηση να σταθεί στο πλευρό του υποψηφίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ
 
 
Την Κυριακή 4 Αυγούστου η Χειμάρα θα βρίσκεται για μία ακόμη φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για την πατρίδα μας.
 
Τα γεγονότα που άρχισαν με την αδικαιολόγητη σύλληψη των Φρέντη Μπελέρη και Παντελή Κοκαβέση, την καταδίκη τους και την εν συνεχεία έκπτωση του εκλεγμένου δημάρχου, είναι γνωστά και απολύτως κατακριτέα.
 
Στις επαναληπτικές αυτές δημοτικές εκλογές, που θα επηρεάσουν άμεσα τα θέματα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, τα ερωτήματα είναι προφανή και συγκεκριμένα:
 
1. Θα συνεχίσει ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντυ Ράμα, την προσπάθεια άλωσης της περιοχής και την παράδοσή της σε μεγάλα επιχειρηματικά κεφάλαια, οδηγώντας έτσι σταδιακά στην πληθυσμιακή αλλοίωση της περιοχής, όπως έγινε και την δεκαετία του 2000 στους Αγίους Σαράντα; 
 
2. Τι μέτρα έχει λάβει το Υπουργείο Εξωτερικών για να υπερασπισθεί αυτήν τη φορά την ελεύθερη έκφραση των ομογενών μας στις τοπικές εκλογές;
 
Η ΝΙΚΗ καλεί την Κυβέρνηση να σταθεί στο πλευρό του υποψηφίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να διασφαλίσει ότι η εκλογική αναμέτρηση θα είναι ελεύθερη και ανεπηρέαστη, ώστε οι ομογενείς μας να μπορέσουν να ψηφίσουν χωρίς τις συνηθισμένες ανθελληνικές προκλήσεις και το κλίμα ψυχολογικής τρομοκρατίας, το οποίο επικράτησε στις προηγούμενες αναμετρήσεις.
 
Μόνο έτσι η Κυβέρνηση θα αποδείξει ότι η πολιτική της στην υπόθεση Μπελέρη ήταν ειλικρινής, και όχι μία προσπάθεια αντιπερισπασμού για την απόκρυψη της αποτυχίας της να προστατεύσει, όχι μόνο τον αγωνιστή δήμαρχο Χειμάρας, αλλά γενικότερα την Ελληνική Μειονότητα της Βορείου Ηπείρου.
 
Η Ελλάδα πρέπει να προστατεύει τους απανταχού Έλληνες!
 
Με Εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου ΝΙΚΗΣ
2310 232999 Press@NIKH.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.