Σελίδες

12 Αυγούστου 2024

Όταν ο φασισμός παίρνει διαστάσεις τα αποστειρώνει όλα

Γράφει η Μαρία Δεναξά
 
Έτσι, ενώ σε μια δημοκρατία οι πολίτες είναι κυριάρχοι, στην ευρωπαική ένωση την εξουσία καταχράται μια συγκεκριμένη κάστα αποσυνδεδεμένη απο την αλήθεια και την πραγματικότητα όπως είναι η ευρωπαική ηγεσία.
 
Η ομάδα λοιπόν των Μακρονιστών στην ΕΕ, το Renew Europe, κάνει ότι μπορεί για να κλείσει το Χ είς το όνομα της παραπληροφόρησης, επειδή δεν μπορούν πλέον να ελέγξουν το αφήγημα όπως έκαναν πριν εξαγοραστεί από τον Μασκ, όπου ακόμα και οι αληθινές πληροφορίες λογοκρίνονταν όταν δεν εξυπηρετούσαν. Αυτή την τακτική της λογοκρισίας, ακολουθεί ο Ζούκερμπεργκ για το Meta.
 
Άρθρο 11 – Η ελεύθερη ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών είναι ένα από τα πολυτιμότερα δικαιώματα του ανθρώπου. Επομένως, κάθε πολίτης έχει τη δυνατότητα να ομιλεί, να γράφει, και να τυπώνει τα έργα του ελεύθερα, αρκεί να μην κάνει κατάχρηση αυτής της ελευθερίας σε περιπτώσεις που ορίζονται σαφώς από το νόμο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.