Σελίδες

31 Αυγούστου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Για την ασεβέστατη πράξη του επισκόπου Περιστερίου κ. Γρηγορίου, να αφαιρέσει τον Εσταυρωμένο/Σταυρό πίσω από την Αγία Τράπεζα όλων των ιερών ναών και αντ’ αυτού να τοποθετήσει ένα περίλαμπρο δεύτερο δικό του θρόνο.
 
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024 – 16:30 μμ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σταθμός Μετρό - Περιστέρι)
 
Και πορεία από πεζόδρομο Εθν.Αντιστάσεως μέχρι το επισκοπείο
Ελάτε να ομολογήσουμε Ιησούν Χριστόν Εσταυρωμένον
Ελάτε να προκαλέσουμε έναν «πνευματικό σεισμό» πολλών ρίχτερ!
 
* Όποιος πιστός θέλει να εκδηλώσει την αντίθεσή του, στην έξωση του Εσταυρωμένου, με τρόπο που αρμόζει στο ορθόδοξο ήθος, είναι ευπρόσδεκτος. Καμία εκτροπή, της φιλήσυχης διαμαρτυρίας μας, δεν θα γίνει αποδεκτή από οποιονδήποτε και θα αποκλειστεί με κάθε νόμιμο μέσο.
 
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Του αγώνα για την αποκατάσταση του Εσταυρωμένου

2 σχόλια:

  1. ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ.
    ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ;
    ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΞΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ, ΠΡΟΑΣΠΙΣΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Η ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΑΛΛΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΔΕΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. ΟΡΚΟ ΚΑΝΑΤΕ ΙΕΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΛΟΙΔΩΡΩΝΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΜΑΣ.....ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΕΠΙΟΡΚΟΙ.
    ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΣΑΣ ΣΤΑΣΗ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΘΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΛΙΠΟΨΥΧΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ, ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ....
    Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ. ΕΓΓΥΣ ΓΑΡ Ο ΚΑΙΡΟΣ.
    Π.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ πετυχημεο σχολιο. Μπραβο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.