Σελίδες

21 Αυγούστου 2024

Αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου στον Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης για τον Προσωπικό Αριθμό

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡ6ΣΩΠΙΚ6 ΑΡΙΘΜ6 (ΠΑ) ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
 
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ: ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2024 (01/09/2024) ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00 ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2024 (31/08/2024) ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ. 
 
Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου, 2024 (01/09/2024) και ώρα 19:00 (07:00 μ.μ.), στο Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης.
 
Λέμε «ΟΧΙ» στον ΠΡ6ΣΩΠΙΚ6 ΑΡΙΘΜ6 (ΠΑ) του Διαβόλου και την εγγραφή στα μητρώα του ΘΗΡΙΟΥ των Βρυξελλών (BEAST = Brussels Electronic Accounting Surveillance Terminal = Τερματικό Ηλεκτρονικής Λογιστικής Παρακολούθησης των Βρυξελλών) για το Παγκόσμιο Κράτος του Αντιχρίστου!!
 
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ:
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ
ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΘΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΤΑΣΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡ6ΣΩΠΙΚ6Σ ΑΡΙΘΜ6Σ (ΠΑ) ΠΟΛΙΤΗ:
 
Ξεκινάει η επίσημη εγγραφή στα μητρώα του «ΘΗΡΙΟΥ» των Βρυξελλών (BEAST = Brussels Electronic Accounting Surveillance Terminal = Τερματικό Ηλεκτρονικής Λογιστικής Παρακολούθησης των Βρυξελλών) για το Παγκόσμιο Κράτος του Αντιχρίστου...
 
ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ..
«¹⁶ καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, ¹⁷ καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.
¹⁸ Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´.»
(Ἀποκάλυψις Ἰωάννου ιγ´, 16-18)
 
ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠ6Σ ΕΓΙΝΕ ΨΗΦΙΑΚ6Σ ΑΡΙΘΜ6Σ....
«Και ο άνθρωπος έγινε αριθμός, ψηφιακός αριθμός, που σκανάρεται, σαν σε προϊόν που αγοράζεται και πουλιέται στις υπεραγορές του δούναι και λαβείν.
Και ο άνθρωπος ξεπούλησε την ψυχή του στον Διάβολο για ένα κομμάτι χαμένη κανονικότητα που ποτέ πια δεν θα είναι η ίδια.
Αυτός ο κόσμος που ήξερες, έχει πεθάνει...»
 
ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ/ΚΑΤΑ ΘΕΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
«θέλει ἀρετὴν καὶ τόλμην ἡ ἐλευθερία.» 
Ἀνδρέας Κάλβος (1792-1869) 
Ὠδὴ τετάρτη [XIV] Εἰς Σάμον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.