Σελίδες

14 Ιουλίου 2024

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ;

Γράφει η Πόπη Ζώη
 
Φίλες και Φίλοι
 
Όλοι υποστηρίζουν με τά Βουλημίας ότι όλες οι χώρες ζουν σε Δημοκρατικά Πολιτεύματα, αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς αντίθετη γιατί όλοι οι λαοί ζούμε μία Παγκόσμια Δικτατορία, η οποία επιβάλλεται μέσω των Πλειοψηφιών των Κοινοβουλίων εκτελώντας τις εντολές της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
 
Θα αναφέρω ορισμένα παραδείγματα.
 
1. Συμφωνία ΜΙΝΣΚ . Τι μας είπε εκ των υστέρων Η Κυρία Μέρκελ? Την κάναμε όχι για την τηρήσουμε αλλά για να προετοιμάσουμε την Ουκρανία για τον Πόλεμο. 
 
2. Σε προηγούμενο χρονικό διάστημα ο ΥΠΕΞ της Σουηδίας είχε πει ” Ο Εχθρός της Δύσης είναι ο Ανατολικός Ορθόδοξος Πολιτισμός τον οποίο υποστηρίζει η Ρωσία με τον Πούτιν, γι’ αυτό είναι Ο μεγαλύτερος εχθρός της Δύσης “.
 
3. Βλέπουμε στις Η.Π.Α τι γίνεται με τους Δημοκρατικούς και με τον ΤΡΑΜΠ και την Αμερικανική Δικαιοσύνη. 
 
4. Βλέπουμε και ακούμε τι γίνεται με το Ρωσο Ουκρανικό που συνεχίζεται για τους εξής Βασικούς Λόγους:
 
α. Να υποτάξουν την Ρωσία και να επιβάλλουν τα θέλω της Νέας Τάξης Πραγμάτων. 
 
β. Για να εκμεταλλευτούν την Ουκρανία οι Δυτικοί διότι διαθέτει τεράστιο ορυκτό Πλούτο και όχι μόνο (Ήδη έχει αρχίσει η εκμετάλλευση των Σιτηρών από Αμερικάνικες Εταιρείες – και οι Γερμανία θέλει να εκμεταλλευτεί το Υπέδαφος για το ΛΙΘΙΟ). 
 
γ. Για να περιορίσουν την Κίνα μέσω της καταστροφής της Ρωσίας και να ελέγξουν το παγκόσμιο εμπόριο καθώς και τους δρόμους του Εμπορίου. 
 
δ. Για να εκμεταλλευτούν πλήρως τα Ενεργειακά αποθέματα της Ρωσίας, προκειμένου οι Ολιγάρχες να γίνουν Πλουσιότεροι. 
 
5. Είδαμε τι έγινε με τις Εκλογές της Γαλλίας, άλλος Πολιτικός Φορέας πήρε τους ψήφους, άλλος Πολιτικός Φορέας ανακηρύχθηκε Πρώτος. 
 
6. Βλέπουμε και ακούμε τι γίνεται με την Ε.Ε, τρώγονται σαν τα σκυλιά προκειμένου να εγκαταστήσουν προεδρείο της αρεσκείας τους και περιορίζουν τα δικαιώματα άλλων εκλεγμένων παρατάξεων προκειμένου να επιτύχουν τα εγκληματικά τους σχέδια. 
 
7. Κυβερνήσεις (Όπως η Ελληνική) ξεπουλάνε τα Εθνικά Κυριαρχικά τους Δικαιώματα προκειμένου να είναι αρεστές στους Παγκόσμιους Ολιγάρχες. 
 
Πολλά θα μπορούσα ακόμη να αναφέρω, αλλά νομίζω ότι αυτά αρκούν και το πρόβλημα λοιπόν είναι ” ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ;” 
 
Η Μόνη σωτηρία μας είναι να πάρουμε την ζωή στα χέρια μας και να απαιτήσουμε από τις Κυβερνήσεις την ζωή μας την καθημερινότητά μας, την ζωή των παιδιών μας, και το μόνο που μένει είναι ένα ” ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ”
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.