Σελίδες

22 Ιουλίου 2024

«ΣΚΑΙ» για να σκάει ο νους.

Γράφει ο Δημήτρης Κακογιάννης
 
Εκεί στο κυβερνητικό φερέφωνο ηλιθιοτήτων, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ», ακούγονται τα πιο απίθανα, προκλητικά, ηλίθια, αξιοκατάκριτα πράγματα από ανθρώπους γραφικούς που δυστυχώς θεωρούνται από πολλούς «αξιοπρόσεκτοι».
 
- Κατ’ αρχήν να αναφερθούμε σ’ αυτή την ανεκδιήγητη υφυπουργό(?) Βούλτεψη, που όταν ρωτήθηκε χθες (εννοεί την Παρασκευή 19/9) στον τηλεοπτικό Σκάι για την ακρίβεια, την απέδωσε στους πέντε ενεργούς πολέμους, στα δύο χρόνια πανδημίας και στα… οκτώ πραξικοπήματα που έχουν γίνει στις χώρες της Αφρικής! Ήταν δε τόσο εξωφρενική αυτή η τοποθέτηση, που έσκασαν από τα γέλια ακόμα και τα πλακάκια στις τουαλέτες του σταθμού. 
 
- Άλλη περίπτωση, αυτή του θεωρούμενου ως πρωτοκλασμένου, συγνώμη πρωτοκλασάτου «δημοσιογράφου» Πορτοσάλτε, γνωστού για τις ηλίθιες τοποθετήσεις του και τις προκλητικές του θεωρίες που είπε: «Κάποια στιγμή πρέπει να συζητήσουμε ότι μπάνια του λαού δεν μπορούν να γίνονται μόνο από τις 15 Ιουλίου έως τις 30 Αυγούστου». 
 
«Εάν θέλουμε τουρισμό, ο τουρισμός να μας φέρνει 20+ δις ευρώ στον τόπο, είναι γεγονός ότι εμείς οι κάτοικοι αυτού του τόπου θα υποχωρούμε έναντι των τουριστών, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του πάνελ που τον ρώτησε: «Γιατί;» 
 
Τότε, ο δημοσιογράφος απάντησε: «Γιατί δεν χωράμε. Πρέπει να δούμε και πρέπει να προσαρμοστεί η κυβέρνηση, να ξανασυζητηθεί, ο προγραμματισμός στις επιχειρήσεις να αρχίζει από τον Ιούνιο, για να μεγαλώσει ο χρόνος». 
 
Δεν ξέρω σε ποιες παραλίες προτιμά να βυθίζεται για δροσιά ο παραπάνω και αν τα νερά τους αλλοιώνουν τη (υπάρχουσα;) φαιά ουσία του ενώ διαπιστώνει ότι δεν χωρά να κολυμπά στα αναρίθμητα πλήθη των τουριστών με τα ROLEX στα χέρια και τις FERRARI τους αραγμένες στις παραλίες που δυσανασχετούν με την παρουσία του πόπολου και του έχουν εκφράσει την δυσαρέσκεια τους. 
 
Με κάτι τέτοια που φιλοξενούνται στον περί ου ο λόγος σταθμό, αισθάνομαι εθνικά υπερήφανος που ΠΟΤΕ δεν παρακολουθώ σ’ αυτόν δελτία ειδήσεων και πάνελ συζητήσεων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.