Σελίδες

8 Ιουλίου 2024

Τι; Εγώ Ανησυχώ;

Μετάφραση: Απολλόδωρος
7 Ιουλίου 2024 | Todd Hayen | Διαβάστε το εδώ
 
Τελείωσε; Θα συνεχίσουν να πεθαίνουν άνθρωποι εξαιτίας των εμβολίων Covid; Ή μήπως οι υπερβολικοί θάνατοι έχουν φτάσει στο αποκορύφωμά τους; Ή μήπως πρέπει να συνεχίσω να ανησυχώ για όλους τους φίλους και την οικογένειά μου που εμβολιάστηκαν;
 
Ένα πρόσφατο άρθρο εφημερίδας (The Telegraph του Ηνωμένου Βασιλείου) είχε τον τίτλο:
"Τα εμβόλια Covid μπορεί να συνέβαλαν στην αύξηση των υπερβολικών θανάτων". 
 
Αυτό έκανε λίγο θόρυβο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επειδή προφανώς είναι η πρώτη (ή τουλάχιστον μία από τις πρώτες) παραδοχή από τα "κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης" ότι το εμβόλιο έχει οποιαδήποτε συσχέτιση με τους υπερβολικούς θανάτους.
 
Περιττό να πούμε ότι όλοι οι "Fact Checkers" βγήκαν από κάτω από τις διάφορες πέτρες τους για να ξεφτιλίσουν κάτι τέτοιο, ξεστομίζοντας διάφορα απίστευτα "γεγονότα" όπως, "δεν συμφωνούν όλοι οι επιστήμονες"! Αυτό θα με σταματούσε, έτσι δεν είναι; Το "γεγονός ότι" "δεν συμφωνούν όλοι οι επιστήμονες" κάνει τον τίτλο της εφημερίδας πιο κοντά στο να γίνει πιστευτός παρά σε αντίθετη περίπτωση. Ά, καλά!
 
Εν πάση περιπτώσει, βλέπουμε πράγματι αρκετές παρόμοιες ομολογίες "περιορισμένης παρέας" από διάφορες πηγές. Αλλά τι κάνει μια πηγή "κυρίαρχη"; Δύσκολο να πούμε στην πραγματικότητα, οι περισσότερες από αυτές ανήκουν σε κάποιον ολιγάρχη κάπου, οπότε τι δεν είναι "mainstream"; Με κατάλαβες. Νομίζω ότι το μάντρα "θα πιστεύω μόνο από αυτή την πηγή" θα περιορίσει αρκετά τις mainstream επιλογές όσο περνάει ο καιρός. Αν όλο και περισσότερα "mainstream" κουρελόχαρτα όπως το Telegram συνεχίσουν να κάνουν τέτοιους εξωφρενικούς ισχυρισμούς, θα γίνονται όλο και λιγότερα κουρελόχαρτα που θα θεωρούνται από τα πρόβατα mainstream.
 
Παρεκκλίνω.
Τελείωσε; Φυσικά και όχι. Εσύ το πίστευες; Αμφιβάλλω. Σίγουρα πολλά πρόβατα πιστεύουν ότι η "Πανδημία" έχει τελειώσει, ότι ίσως το Covid έχει τελειώσει (αν και η ατζέντα συνεχίζει να χτυπάει αυτό το νεκρό άλογο - υποθέτω ότι μπορείτε ακόμα να βγάλετε αίμα από ένα γογγύλι). Είναι πραγματικά δύσκολο να καταλάβουμε τι σκέφτονται τα πρόβατα. Είναι τόσο "πρόβατα".
 
Υποθέτω ότι αν απλά ανοίξεις την τηλεόραση και ακούσεις μερικά από τα είδωλά τους, είναι πολύ εύκολο να το καταλάβεις. Αλλά αν αυτή είναι η μέθοδός σας για να καταλάβετε ποια βαμβακοουρά θα ακολουθήσουν τα πρόβατα στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι παρακολουθείτε/ακούτε 24/7, γιατί στο ατελείωτο παιχνίδι του "ακολουθήστε τον αρχηγό", ο αρχηγός (ή τουλάχιστον αυτό που δείχνει ο αρχηγός) αλλάζει στο άψε σβήσε.
 
Δυστυχώς, είναι πιθανό να πεθάνουν πολλοί ακόμη από την ένεση του Covid. Χρόνια καρδιακά προβλήματα, εγκεφαλικά προβλήματα, συμβιβασμός του ανοσοποιητικού συστήματος, καρκίνοι, θνησιγένειες, υπογονιμότητα (που είναι ένας έμμεσος τρόπος να απαλλαγούμε από τους άχρηστους φαγάδες). Κάποια από αυτά μπορεί να επιβραδυνθούν, αλλά αυτό μπορεί να είναι απλώς μια ανάπαυλα στην καταιγίδα, και ίσως όλα αυτά να ενταθούν με μια ένταση που δεν έχουμε δει ακόμα. Δώστε του χρόνο.
 
Θα παραθέσω αυτό το απόσπασμα από μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Dr. Sherri Tenpenny. Τη θυμάστε; Ήταν αυτή που είπε ότι όλοι όσοι έκαναν το εμβόλιο θα είναι νεκροί σε πέντε χρόνια (δεν μπόρεσα να βρω αν εκείνη είπε αυτή τη φράση, αν και τη θυμάμαι να το λέει, υπάρχουν σύνδεσμοι; Κάποιος; Κάποιος;)
 
Βρίσκεται στον ίδιο κουβά με τις "εξωφρενικές" προβλέψεις της με τον Dr. Vanden Bossche - αυτοί οι τύποι με κάνουν πάντα να σκέφτομαι την ταινία του Jimmy Stewart No Highway in the Sky, όπου ο Stewart, ένας ειδικός/μηχανικός αεροσκαφών, επιμένει ότι κάποιο νέο αεροπλάνο θα διαλυθεί μετά από ένα συγκεκριμένο αριθμό ωρών λειτουργίας. Όλοι πιστεύουν ότι είναι τρελός και επιμένουν ότι οι προβλέψεις του είναι ανοησίες. Λοιπόν... δείτε την ταινία.
 
Και να θυμάστε, όσον αφορά την πρόβλεψη της Tenpenny, ότι τα πέντε χρόνια δεν έχουν περάσει ακόμα, και πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει μέχρι στιγμής. Η Dr. Sherri λέει ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα:
"Αυτό δεν έχει τελειώσει, είναι απλώς μια εισπνοή πριν από την επόμενη εκπνοή. Αυτή είναι απλώς η παύση πριν από την επόμενη καταιγίδα. Έτσι, οι άνθρωποι πρέπει να παραμείνουν στο παιχνίδι, πρέπει να καταλάβουν τι συνέβη και γιατί. Και πρέπει να καταλάβουν ότι η λογοκρισία είναι πραγματική. Όταν ο Tedros (Adhanom Ghebreyesus-γενικός διευθυντής του ΠΟΥ) βγήκε στη συνάντηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας) την περασμένη εβδομάδα και είπε ότι πρέπει να κυνηγήσουμε τους αντι-εμβολιαστές επειδή αυτοί ήταν που μας εμπόδισαν να βάλουμε αυτό το βιολογικό όπλο στο χέρι κάθε ανθρώπου στον πλανήτη. "Πρέπει να τους κλείσουμε". Αυτό ήταν απλώς ένα άλλο επίπεδο λογοκρισίας, και δεν σταματάει και θα αρχίσει ξανά πολύ σύντομα".
 
Ωραία.
 
Λοιπόν, οι περισσότεροι από εσάς με γνωρίζετε αρκετά καλά για να ξέρετε ότι συμφωνώ με τις εικασίες της Tenpenny. Δυστυχώς, ναι. Και πιστεύω και στον Vanden Bossche. Αν και δεν περιμένω να τελειώσει σύντομα ο κόσμος. Πολλά μπορούν να συμβούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Και απλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το χρονοδιάγραμμα. Όλα αυτά θα μπορούσαν να χρειαστούν μόνο μερικά χρόνια (ή μήνες!) για να ξαναβρούν την ταχύτητά τους και όχι μόνο, ή θα μπορούσαν να χρειαστούν χρόνια. Υπάρχουν πλεονεκτήματα για την ατζέντα, όπως και να γίνει.
 
Ένα πράγμα που λέει η Tenpenny και είναι απόλυτη αλήθεια κατά τη γνώμη μου, είναι η προσπάθεια της ατζέντας να βάλει μια βελόνα σε κάθε χέρι κάθε ανθρώπου στη γη. Αν το δείτε με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δείτε πώς όλα αυτά βγάζουν λίγο περισσότερο νόημα. Δεν χρειάζεται να είναι ενέσεις Covid, μπορεί να είναι γρίπη της γρίπης των πτηνών, ευλογιά των πιθήκων, ασθένεια Χ, γενικά ενέσεις. Μπορεί να είναι ακόμη και το συνηθισμένο ετήσιο εμβόλιο γρίπης! Αν το καλοσκεφτείτε, μπορεί να είναι σχεδόν τα πάντα. Σίγουρα, κάθε είδους εμβόλιο ή ένεση οποιουδήποτε είδους, είναι παιχνίδι. Τρόφιμα, χημικές ουρές, μολυσμένο νερό, κουνούπια, τσιμπούρια, ψύλλοι. Ίσως κάποιες από αυτές τις μεθόδους να είναι πιο αποτελεσματικές από άλλες, αλλά δεν θα απέκλεια καμία από αυτές ως πιθανό τρόπο για να εισέλθει mRNA στο σώμα μας.
 
Φυσικά, αν δεν έχετε τολμήσει να κατεβείτε μέχρι το τέλος της τρύπας του λαγού, μπορεί να αναφωνείτε αυτή τη στιγμή: "Βλακείες!". (ή κάτι λιγότερο απαρχαιωμένο) "Αυτός ο Todd είναι ένας ανόητος!" Ναι, ναι, δεν θα διαφωνούσα μαζί σας σε αυτό. Αλλά αν είμαι ανόητος, δεν είμαι ο μόνος ανόητος εκεί έξω. Πολλοί από εσάς έχετε τολμήσει να κατεβείτε πολύ βαθιά σε αυτή την τρύπα και ξέρετε ακριβώς για τι πράγμα μιλάω.
 
Αν έχετε αυτή την προοπτική, γνωρίζετε φυσικά ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα. Και αν υιοθετήσετε αυτή την προοπτική, θα ξέρετε ότι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίστηκε το Covid δεν ήταν "λάθος" ή αποτέλεσμα του "κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε με αυτά που γνωρίζαμε".
 
Θα ξέρετε επίσης ότι δεν ήταν ένα σχέδιο κέρδους, δηλαδή, όλα αυτά που σχεδιάστηκαν για να μπορέσουν οι Fauci et al και η Pfizer, και οποιοσδήποτε από τους άλλους απατεώνες που τα έστησαν όλα μαζί να βγάλουν αμέτρητα δισεκατομμύρια δολάρια. Όχι, φοβάμαι ότι δεν είναι τόσο εύκολο. Είναι πολύ πιο σκοτεινό από αυτό.
 
Κρατήστε το καπέλο σας. Το πιο τρελό μέρος του "Άγριου ταξιδιού του κ. Βατράχου" είναι έτοιμο να ξεκινήσει.
 
Δικτυογραφία:
What, Me Worry? – OffGuardian

1 σχόλιο:

  1. .....Αλλά αν είμαι ανόητος, δεν είμαι ο μόνος ανόητος εκεί έξω.................

    ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ Κ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.