Σελίδες

26 Ιουνίου 2024

ΑΙΣΧΟΣ! Η ΧΟΥΝΤΑ του Μητσοτάκη ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ τη συγκέντρωση ενάντια στο EuroPride. ΝΕΟ ΚΑΛΕΣΜΑ των Ορθοδόξων πιστών !

Ορθόδοξοι πιστοί, βλέποντας την επί σειρά ετών αδράνεια κλήρου και λαού, αλλά και τα αίσχη που επαναλαμβάνονται ΚΑΘΕ χρόνο στα gay pride (εκτός των άλλων προσβάλλουν ιερά πρόσωπα, ιερά σύμβολα και εικόνες της Ορθόδοξης πίστης μας) ανακοίνωσαν συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας την ημέρα διεξαγωγής του EuroPride (Σάββατο 29/6/2024) στην πλ.Αγ.Σοφίας στις 12:30 (λίγες ώρες πριν την «παρέλαση» των κίναιδων στην πόλη.
(το κάλεσμα στην «πλατεία Αγ.Σοφίας» πάνω)
 
Προηγήθηκε κάλεσμα στο «πάρκο της ΧΑΝΘ» (δείτε το εδώ) που επίσης μεταφέρθηκε στην πλ Αγ. Σοφίας μετά από απαίτηση της ΕΛ.ΑΣ.!
 
το αρχικό κάλεσμα στο «πάρκο της ΧΑΝΘ» (κοντά στον Λευκό Πύργο)
 
Ακόμη και η διαδρομή της πορείας έγινε σύμφωνα με τις υποδείξεις της ΕΛ.ΑΣ.!
 
Κι όμως, με νεότερη ανακοίνωσή της (την Τρίτη 25/6/024) η ΕΛ.ΑΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την ειρηνική διαμαρτυρία των Ορθοδόξων πιστών στην πλ. Αγίας Σοφίας (ενδεικτικά δημοσιεύματα εδώ κ εδώ)! 
 
 
Όπως διαβάζουμε εδώ
 
ΑΜΕΣΗ ήταν η απάντηση των διοργανωτών:
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑΣ  ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ
 
26/06/2024
 
Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της καταστροφής της οικογένειας θα γίνει (μετά την απαγόρευση συναθροίσεων από την αστυνομία σε δημόσιους χώρους) αντί για την πλατεία Αγίας Σοφίας στο προαύλιο της Αγίας Σοφίας δηλαδή στο σπίτι του Πατέρα μας του Τριαδικού θεού στις 29/6/2024 12:30 κανονικά.
 
Παρακαλούμε μείνετε συντονισμένοι στην παρούσα ανάρτηση. 
Για κάθε νεότερο θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση.
 
Ομάδα εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»
 
ΥΓ. 1. Μόλις ενημερωθήκαμε για την πρωτοβουλία 2021ellada
 
Στον σύνδεσμο (εδώ) υπάρχει τεκμηριωμένο έγγραφο που μπορείτε να καταθέσετε στον Δήμο, στην Εισαγγελεία και στην Αστυνομία για τα αίσχη που λαμβάνουν μέρος κάθε χρόνο στα gay pride και την απαίτηση για λήψη μέτρων στα πλαίσια της κείμενης νομοθεσίας και του Ελληνικού Συντάγματος.
 
ΥΓ. 2. Θυμίζουμε ότι πριν μόλις 3 μήνες η ΕΛ.ΑΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ και πάλι (στη Θεσσαλονίκη) την διαμαρτυρία ενάντια στην βλάσφημη ταινία που παιζόταν στον κινηματογράφο ΟΛΥΜΠΙΟΝ (δείτε εδώ).
 

Κι όμως, η ΕΛ.ΑΣ. την ίδια ημέρα και ώρα ΕΠΕΤΡΕΨΕ σε εκατοντάδες αριστεριστές και αναρχικούς να συγκεντρωθούν μπροστά στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ! Στους οποίους στη συνέχεια, επιτράπηκε να κάνουν και πορεία!!! Δείτε:
 
Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.