Σελίδες

20 Ιουνίου 2024

Δελτίο Τύπου για την κατάθεση αίτησης ακύρωσης του ΚΙΕΦ στο Εκλογοδικείο.

Την Παρασκευή 21.06.2024 οι κ.κ. Νικόλαος Βασιλειάδης, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και επ. καθηγητής στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας, πρόεδρος του κόμματος «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ» Δημήτριος Παναγιωτόπουλος, καθηγητής (αφ.) Νομικής ΕΚΠΑ, πρόεδρος του κόμματος «ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ», Νίκος Νικολόπουλος, πρώην υπουργός – βουλευτής, πρόεδρος του «Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος» και Παναγιώτης Αποστόλου, πρώην Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος «Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός» πολιτικός αναλυτής και αρθρογράφος, θα ενεργήσουν νομότυπα και εμπρόθεσμα, τριμέτωπα: 
 
1) Με την κατάθεση Αίτησης Ακύρωσης Ενώπιον του ΣτΕ για την ακύρωση της ανακήρυξης συνδυασμών και υποψηφίων των ευρωεκλογών (26.04.2024), ιδία σε ότι αφορά το «μειονοτικό» κόμμα ΚΙΕΦ, του οποίου η υποκρυπτόμενη αντεθνική και αντίθετη σε διεθνείς συνθήκες και ελληνική συνταγματική έννομη τάξη δράση υπέλαθε της προσοχής του Αρείου Πάγου, ο οποίος θα έπρεπε να απαγορεύσει τη συμμετοχή του περί ου ο λόγος κόμματος στις ευρωεκλογές
 
2) Με την κατάθεση ταυτόσημης Ένστασης Ενώπιον του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου (Εκλογοδικείου), για την ακύρωση τόσο του ΚΙΕΦ, όσο και των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024, καθόσον η παράνομη συμμετοχή του αλλοίωσε εμφανώς το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, και 
 
3) Με την υποβολή σχετικής αναφοράς προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, προκειμένου να διατάξει τα δέοντα, διερευνώντας την παράνομη – αντεθνική δραστηριότητα του ΚΙΕΦ και εντέλλοντας ποινικές ευθύνες, καθώς και όπως προχωρήσει στην αναστολή λειτουργίας του ΚΙΕΦ.
 
Στις 12.30 μ.μ. οι τέσσερις (4) ως άνω θα προβούν σε σχετικές δηλώσεις έμπροσθεν του Αρείου Πάγου!! 
 
Ενημέρωση για την κατάθεση ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.