Σελίδες

4 Ιουνίου 2024

Ευρωπαϊκή Ένωση εναντίον Ευρωπαίων

Οι εκλογές που έρχονται είναι μία από τις τελευταίες ευκαιρίες για να σταματήσει η κατρακύλα προς τον άνωθεν επιβαλλόμενο εξισλαμισμό της Ευρώπης
 
Του Παναγιώτη Λιάκου
 
Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Αφγανό Σουλεϊμάν Α., 25 ετών, ο οποίος πήγε σε μια υπαίθρια σύναξη του πολιτικού Μίκαελ Στούρτσενμπεργκερ στο Μάνχαϊμ της Γερμανίας, όχι για να ακούσει επιχειρήματα ή για να διατυπώσει μερικά, αλλά για να τον σφάξει και εκείνον και όσους πήγαν να τον ακούσουν. Ο Στούρτσενμπεργκερ έχει ταχθεί εναντίον του εποικισμού της χώρας του και της Ευρώπης από ισλαμιστές. Γι’ αυτό ο Αφγανός αποπειράθηκε να τον κάνει φέτες. 
 
Η αστυνομία αντί να εξουδετερώσει άμεσα τον ισλαμιστή τρομοκράτη με το μαχαίρι ακινητοποίησε και πέρασε χειροπέδες σ’ έναν πολίτη που πήγε να εμποδίσει τον Αφγανό να σφάξει τον «άπιστο». Ο Αφγανός «ευχαρίστησε» τον αστυνομικό που του διευκόλυνε το έργο με αρκετές μαχαιριές. Μία εξ αυτών ήταν ακριβώς στον αυχένα.
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι το πλήγμα που δέχτηκε ο αστυνομικός στον αυχένα αναφέρεται ως θρησκευτικού τύπου ενέργεια στο Ιερό Κοράνιο, (8) Σούρα ελ-Ενφάλ (Τα Λάφυρα του Πολέμου): «12 (Θυμηθείτε), όταν ο Κύριός σου είχε εμπνεύσει τους αγγέλους (με το μήνυμα): “Εγώ είμαι μαζί σας, δώστε σταθερότητα σ’ όσους πιστεύουν, θα εγκαταστήσω τον τρόμο στις καρδιές των απίστων, και πλήξετε πάνω απ’ τον αυχένα τους, και κτυπήσετε τις άκρες απ’ τα δάχτυλά τους”».
 
Η ενέργεια του αστυνομικού να τα βάλει με τον νομοταγή Γερμανό κι όχι με τον τρομοκράτη δείχνει τον βαθμό της εναντίωσης της ευρωπαϊκής ελίτ προς τα γηγενή έθνη και τους λαούς της Ευρώπης. Οι ευρωεκλογές που έρχονται είναι μια καλή ευκαιρία (και ίσως μία από τις τελευταίες) για να σταματήσει η κατρακύλα προς άνωθεν επιβαλλόμενο εξισλαμισμό της Ευρώπης.
 
Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι στα περισσότερα ΜΜΕ (και τα ελληνόφωνα δεν αποτέλεσαν εξαίρεση) ο πολιτικός που μαχαιρώθηκε από τον ισλαμιστή τρομοκράτη χαρακτηριζόταν «ακροδεξιός», ενώ η περιγραφή του μαχαιροβγάλτη ήταν… ουδέτερη.
 
* Η ελληνική μετάφραση είναι μια έκδοση από το Συγκρότημα του βασιλιά Φαχντ για την εκτύπωση του Ιερού Κορανίου, Μεδίνα, Σαουδική Αραβία.
 

2 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΚΟΡΑΝΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ …

    Ο Ισλαμιστής δεν είναι ποτέ «πολιτικός πρόσφυγας», δεν είναι ποτέ «οικονομικός μετανάστης». Είναι πάντα «θρησκευτικός/πολεμικός εισβολέας».
    Οι Ισλαμιστές διαθέτουν – παρ’ ότι δεν είναι – το σφρίγος και την ορμή της νέας, επιτιθέμενης φυλής. Μα ταυτόχρονα, ένα πανίσχυρο θρησκευτικό, ψυχολογικό, πολεμικό κείμενο που κατορθώνει να τους γεμίζει μαχητική ενέργεια, ένταση και φανατισμό. Αυτό είναι που τους κάνει επικίνδυνους.
    ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΟΛΙΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ...
     
    Ιμπν Ισχάκ:368 «Φέραμε το κεφάλι [του Ασράφ] στον Μωάμεθ τη νύχτα, χαιρετήσαμε τον Προφήτη καθώς προσεύχονταν, και ρίξαμε το κεφάλι του Ασράφ μπροστά στα πόδια-του. Ο Προφήτης δόξασε τον Αλλάχ που ο ποιητής είχε σκοτωθεί, και μας συνεχάρη για την καλή δουλειά που κάναμε για τον Σκοπό του Αλλάχ. Η επίθεσή μας εναντίον του εχθρού του Αλλάχ έσπειρε τον τρόμο μεταξύ των Εβραίων, και δεν υπήρχε Εβραίος στη Μεδίνα που να μη φοβόταν για τη ζωή-του.»
    Κοράνι, 2:190–193 «Και δώστε μάχη για τον Αλλάχ μ’ εκείνους που μάχονται εναντίον-σας, και μην ξεπεράσετε τα όρια, ασφαλώς ο Αλλάχ δεν αγαπάει εκείνους που ξεπερνούν τα όρια. Και σκοτώστε-τους όπου τους βρείτε, και διώξτε-τους από κει που σας έδιωξαν, [γιατί] ο διωγμός είναι χειρότερος από το φόνο. […] Και δώστε μάχη εναντίον-τους μέχρις ότου να μην υπαρχει πια διωγμός, και η θρησκεία να είναι μόνο για τον Αλλάχ.»
    Κοράνι, 2:216 «Οι εχθροπραξίες σας ζητούνται, κ’ εσάς δεν σας αρέσουν. Είναι όμως δυνατόν να μην σας αρέσει κάτι που είναι καλό για σας, και να σας αρέσει κάτι που είναι κακό για σας. Αλλά ο Αλλάχ γνωρίζει, ενώ εσείς όχι.»
    Κοράνι, 4:74 «Συνεπώς αφήστε εκείνους που μάχονται για τον Αλλάχ, που ανταλλάσσουν την επίγεια ζωή με την επουράνια· και σε όποιον μάχεται για τον Αλλάχ, είτε σκοτωθεί είτε νικήσει, Εμείς θα του δώσουμε μια πλούσια ανταμοιβή.»
    Κοράνι, 4:89 «συνεπώς μην κάνετε φίλους μεταξύ αυτών [των υποκριτών, που εγκατέλειψαν το Ισλάμ] μέχρις ότου φύγουν (από τα σπίτια-τους) κατά τον τρόπο του Αλλάχ· αλλ’ αν γυρίσουν, τότε πιάστε-τους και σκοτώστε-τους όπου τους βρείτε, και μην κάνετε μεταξύ αυτών φίλους ή βοηθούς.»
    Κοράνι, 8:39 «Ώστε δώστε μάχη εναντίον-τους μέχρις ότου να μην υπαρχει πια διωγμός, και η θρησκεία να είναι μόνο για τον Αλλάχ.»
    Κοράνι 8:65 «Ω Προφήτη, παρώτρυνε τους πιστούς να δώσουν μάχη. Αν υπάρχουν είκοσι αποφασισμένοι ανάμεσά σας θα κατατροπώσουν διακόσιους; αν υπάρχουν εκατό τότε θα σκοτώσουν χίλιους απίστους, γιατί αυτοί είναι άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν.»
    Κοράνι, 9:5 «Και όταν οι ιεροί μήνες περάσουν, τότε σφάξτε τους ειδωλολάτρες όπου τους
    Κοράνι 61:4 «Ασφαλώς ο Αλλάχ αγαπάει όσους μάχονται για το Σκοπό-του σε παράταξη μάχης, σαν να ήταν μια στέρεη συμπαγής μάζα.»
    ιμπν Ισχάκ:587. «Η επίθεσή μας δεν θα είναι μια ασθενική, παραπαίουσα υπόθεση. Θα δώσουμε μάχη όσο ζούμε. Θα μαχόμαστε μέχρι να σε στρέψουμε στο Ισλάμ, να ζητάς ταπεινά καταφύγιο. Θα μαχόμαστε χωρίς να μας νοιάζει ποιον συναντάμε. Θα δώσουμε μάχη είτε αν καταστρέψουμε αρχαίες ιδιοκτησίες είτε νέα προνόμια. Έχουμε πετσοκόψει κάθε αντίπαλο. Τους έχουμε διώξει βίαια από μπροστά-μας υπό την ηγεσία του Αλλάχ και του Ισλάμ. Θα δώσουμε μάχη μέχρις ότου εγκαθιδρυθεί η θρησκεία-μας. Και θα τους λεηλατήσουμε, γιατί πρέπει να ντροπιαστούν.»
    ιμπν Ισχάκ:327 «Ο Αλλάχ είπε, “Ένας προφήτης πρέπει να σφάξει πριν να συλλέξει αιχμαλώτους.
    Κλπ, κλπ ....

    Π.Β. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΣΣΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΜΕΛΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, Η ΜΑΚΑΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΒΑΣΤΕ…. ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟ ΑΠΑΓΓΕΛΟΥΝ … ΩΣ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟ…..

    «Το Μίσος»

    «Όσο υπάρχει ο πρόστυχος ο Έλληνας σ' αυτό το κόσμο δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου. Σαν στέκομαι και τον κοιτάζω τον σκύλο δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου, χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.

    Εκδίκηση να πάρω είναι ο μοναδικός μου στόχος σαν αναμετρηθώ στης μάχης το πεδίο χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια να κλαδέψω σε μια μέρα δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου, χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.

    Τα κεφάλια τριάντα χιλιάδων να πολτοποιούσα Τα δόντια δέκα χιλιάδων με την τανάλια να έβγαζα εκατό χιλιάδων τα πτώματα να σκορπούσα στις ρεματιές δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου, χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.
    Ο κόσμος όλος ξέρει πόσο ανώτερος είναι ο Τούρκος και πόση κακοήθεια φωλιάζει στο μυαλό του Έλληνα πέντε χιλιάδων τα πτώματα να έκαιγα στους κλιβάνους δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου, χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.
    Σαράντα χιλιάδες τους να σούβλιζα με την λόγχη μου, ογδόντα χιλιάδες τους να έστελνα στη κόλαση εκατό χιλιάδες τους να κρεμούσα στο σκοινί δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου, χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος!
    Μ.Ρ. Πρόσφυγας από Κερύνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.