Σελίδες

29 Ιουνίου 2024

Η Γεωργία απαγόρευσε τους γάμους μεταξύ των ΛΟΑΚΙ+ και την υιοθεσία παιδιών από αυτούς

Το κοινοβούλιο της Γεωργίας ενέκρινε επί της αρχής νομοσχέδιο που απαγορεύει την προπαγάνδα των LGBT (ΛΟΑΤΚΙ), τον γάμο μεταξύ τους και την υιοθεσία παιδιών από αυτούς.
 
Συγκεκριμένα το κυβερνών «κόμμα του Γεωργιανού Ονείρου» προτείνει την απαγόρευση: 
 
1) γάμου ομοφύλων: Το νομοσχέδιο απαγορεύει τους γάμους ομοφυλόφιλων, καθώς και την εγγραφή σχέσεων εάν τουλάχιστον ένας σύντροφος σε ένα ζευγάρι «ταξινομηθεί ως διαφορετικό βιολογικό φύλο».
 
2) αλλαγή φύλου: Οι γιατροί δεν θα μπορούν να κάνουν χειρουργικές επεμβάσεις και άλλους χειρισμούς που συμβάλλουν στη μετάβαση των τρανσέξουαλ, όπως και υιοθεσία παιδιών από μη ετεροφυλόφιλους ή queer άτομα.
 
3) Προπαγάνδα LGBT: Απαγορεύεται η διαφήμιση, η συμβολή σε εκπαιδευτικά προγράμματα ή διανομή σχετικού υλικού σε εκπαιδευτικά ιδρύματα που μεταδίδουν πληροφορίες που στοχεύουν στη «δημοσιοποίηση» της τρανσέξουαλ εκδοχής και των σχέσεων μεταξύ ομοφυλοφίλων.
 
Θα απαγορεύεται η παροχή πρόσβασης σε αυτές τις πληροφορίες σε ανηλίκους.
Για τον ίδιο σκοπό απαγορεύεται η διεξαγωγή δημόσιων συναθροίσεων -δηλαδή συγκεντρώσεων και παρελάσεων.
 
Οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς δεν θα μπορούν να μεταδίδουν σκηνές που απεικονίζουν στενές σχέσεις μεταξύ μελών του ίδιου φύλου.
 
Η ίδια παράγραφος απαγορεύει τη μετάδοση σκηνών αιμομιξίας, επομένως οι αρχές εξισώνουν στην πραγματικότητα τις σεξουαλικές σχέσεις LGBT με την αιμομιξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.