Σελίδες

12 Ιουνίου 2024

Δεν θα έχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι!

Έτσι κι αλλιώς δεν έχετε τίποτα στην πραγματικότητα τώρα.
 
Μετάφραση: Απολλόδωρος
8 Ιουνίου 2024 | Bacon Commander | Διαβάστε το εδώ
 
Αν δεν πληρώσετε τους φόρους ακίνητης περιουσίας σας, η κυβέρνηση θα κατάσχει τον τίτλο ιδιοκτησίας, το συμβόλαιο και τη γη σας από εσάς ή από την τράπεζα που κατέχει το δάνειό σας. Ενώ τα στεγαστικά δάνεια και η διαδικασία αγοράς σπιτιού είναι τοκογλυφικά στο σύνολό τους, οι κυβερνητικοί φόροι για τη γη και την περιουσία που νομίζεις ότι σου ανήκει, καθιστούν σαφές ότι στην πραγματικότητα δεν σου ανήκουν καθόλου.
 
Οι υπέρμαχοι υποστηρίζουν ότι οι φόροι ακίνητης περιουσίας είναι ένα απαραίτητο και δίκαιο μέσο χρηματοδότησης των υπηρεσιών της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αλλά αν η κυβέρνηση μπορεί να κατάσχει με τη βία την ιδιοκτησία σας επειδή δεν πληρώνετε τα εκβιαστικά τέλη της, ουσιαστικά πρόκειται για μια μαφιόζικη κομπίνα προστασίας. Οι φόροι ακίνητης περιουσίας παραβιάζουν το δικαίωμα του ατόμου στην ατομική ιδιοκτησία. Ως ελεύθερα άτομα έχουμε δήθεν ηθική αξίωση για τους καρπούς της εργασίας μας, η οποία περιλαμβάνει την ιδιοκτησία που αγοράσαμε, και ότι το κράτος δεν έχει καμία νόμιμη αξίωση σε αυτή την ιδιοκτησία μέσω της φορολογίας. Αλλά δεν είμαστε ελεύθεροι. Είμαστε άνθρωποι ελευθέρας βοσκής στην κυβερνητική φορολογική φάρμα.
 
Ανθρωπο-πρόβατα: Δεν ξέρουμε γιατί ακολουθούμε αλλά ας υπακούσουμε έτσι κι αλλιώς:
 
Προσθέτοντας περισσότερο καύσιμο στη φωτιά του κάδου, οι κυβερνήσεις είναι αποδεδειγμένα και τεκμηριωμένα διεφθαρμένες σε τοπικό, πολιτειακό και ομοσπονδιακό επίπεδο. Δανείζονται από τις κεντρικές τράπεζες για να πληρώσουν για τις «υπηρεσίες» που ισχυρίζονται ότι παρέχουν, αλλά οι πολιτικοί βρίσκουν πάντα τρόπους να κατευθύνουν αυτά τα κεφάλαια πίσω στους εαυτούς τους. Χρησιμοποιούν εταιρείες-βιτρίνες και δικηγορικά γραφεία για να ξεπλένουν τα χρήματα. Ή απλά έχουν φίλους και μέλη της οικογένειάς τους τοποθετημένους στο διοικητικό συμβούλιο των εταιρειών (με υπέρογκους μισθούς που πληρώνονται μόνο και μόνο για να εμφανίζονται στο γήπεδο του γκολφ μια φορά την εβδομάδα και σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου κάθε δεύτερη Τρίτη) που κερδίζουν αυτές τις γλυκές, γλυκές κυβερνητικές συμβάσεις.
 
Πόσες φορές έχουμε δει πολιτικούς να γίνονται βρώμικοι, βρωμεροί και βρωμερά πλούσιοι (λίγο ή πολύ, ανάλογα) από τέτοιες αναθέσεις; Η εγκληματική οικογένεια Biden είναι ένα τέτοιο αξιοσημείωτο παράδειγμα, στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά παραδείγματα μόνο για αυτή τη συγκεκριμένη μαφιόζικη συμμορία και μόνο. Αυτό είναι μόνο ένα κύκλωμα που λειτουργεί αυτή τη στιγμή, αλλά έτσι ήταν πάντα. Και τώρα είναι κυριολεκτικά η συνήθης διαδικασία λειτουργίας.
 
Ούτε οι κυβερνήσεις μπορούν να διατηρήσουν έναν σωστό προϋπολογισμό. Ούτε υπάρχει κάποιο όριο στις δαπάνες. Πάντα υπάρχει κάποια νέα έκτακτη ανάγκη ή κρίση που πρέπει να επιλυθεί με δανεισμό χρημάτων, επιβολή ή αύξηση φόρων ή/και προσθήκη νέων καταπιεστικών και επαχθών κανονισμών. Οι ίδιοι οι κανονισμοί και οι κώδικες είναι ένα ανεξέλεγκτο τέρας που απαιτεί οπωσδήποτε τη συμβουλή επαγγελματιών νομικών και λογιστών για τους πολίτες, πράγμα που είναι μια άλλη κομπίνα, αλλά παρεκκλίνω. Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση (την οποία «πληρώνετε») έχει λογιστές και δικηγόρους σε απευθείας σύνδεση για να καταθέσουν έγγραφα εναντίον σας σε περίπτωση που δεν πληρώσετε κάποια πληρωμή.
 
Αν μπορούν απλώς να δανείζονται από εγκεκριμένες κυβερνητικές «τράπεζες», γιατί χρειάζονται τις «φορολογικές πληρωμές» μας;
 
Δύο λόγοι έρχονται αμέσως στο μυαλό μου.
 
(1) Να στραγγίξουν τη μεσαία τάξη στο σύνολό της και να την κρατήσουν σε τροχούς χάμστερ που τόσο ευγενικά μας έχουν παράσχει. Οι άνθρωποι με πρόσβαση σε κυβερνητικούς πόρους είναι τρομεροί σκλάβοι.
 
(2) Για να πληρώσουν στους τραπεζίτες τους τόκους των κρατικών δανείων. Πολύ λίγα, αν πάνε καθόλου, για να πληρωθεί το αρχικό κεφάλαιο του δανείου, είναι απλώς μια σταθερή ροή εσόδων για τους ιδιοκτήτες των τραπεζών, οι οποίοι δεν έχουν τα αποθεματικά που υποστηρίζουν τα όποια ψηφία καταδέχονται να παρέχουν για τις «κυβερνητικές μας δαπάνες».
 
«Αλλά όταν μια μακρά σειρά από καταχρήσεις και σφετερισμούς, που επιδιώκουν πάντα τον ίδιο στόχο, αποδεικνύει ένα σχέδιο να τους υποτάξουν κάτω από απόλυτο Δεσποτισμό, είναι δικαίωμά τους, είναι καθήκον τους, να αποβάλουν μια τέτοια κυβέρνηση και να παράσχουν νέες Φρουρές για τη μελλοντική τους ασφάλεια. -Τέτοια ήταν η υπομονετική ανοχή αυτών των αποικιών, και τέτοια είναι τώρα η ανάγκη που τις αναγκάζει να αλλάξουν τα προηγούμενα συστήματα διακυβέρνησής τους. Η ιστορία του σημερινού Βασιλιά της Μεγάλης Βρετανίας είναι μια ιστορία επανειλημμένων παραβιάσεων και σφετερισμών, οι οποίοι έχουν ως άμεσο στόχο την εγκαθίδρυση μιας απόλυτης Τυραννίας επί αυτών των κρατών. Για να αποδειχθεί αυτό, ας παρουσιαστούν οι Πραγματικές Αποδείξεις σε έναν ειλικρινή κόσμο».
 
Πράγματι, μια μακρά σειρά από καταχρήσεις και σφετερισμούς!
 

Δικτυογραφία:
You will own nothing and be happy! - by Bacon Commander

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.