Σελίδες

20 Ιουνίου 2024

ΠΑΟΚ: Στέλνει τον μικρό Γιαννάκη στην Αμερική για ειδική θεραπεία

Ο ΠΑΟΚ για ακόμη μια φορά δείχνει το κοινωνικό του προφίλ, καθώς ανέλαβε όλα τα έξοδα νοσηλείας του μικρού Γιαννάκη, προκειμένου να μεταφερθεί στην Αμερική και να ξαναπερπατήσει.
 
Ο μικρός Γιαννάκης, Γιάννης Παπαστεφανάκης όπως είναι το όνομά του, μπορεί να ελπίζει και πάλι, αφού ο ΠΑΟΚ ανέλαβε όλα τα έξοδα νοσηλείας προκειμένου να μεταφερθεί στην Αμερική και μέσω ειδικής θεραπείας να σταθεί και πάλι στα πόδια του.
 
Ο νεαρός φίλαθλος των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας και με αυτόν τον τρόπο ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να συνεισφέρει στη βελτίωση της ζωής του μικρού Γιαννάκη, ο οποίος έχει συγκλονίσει πολλές φορές τον ελληνικό αθλητισμό φέτος με τις ενωτικές του δηλώσεις
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η τεράστια κίνηση ανθρωπιάς του ΠΑΟΚ έχει την υπογραφή του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδη.
 

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.