Σελίδες

21 Μαΐου 2024

Nομοθετική παρέμβαση της ΝΙΚΗΣ για τα κόκκινα δάνεια

Παρέμβαση της ΝΙΚΗΣ για τα κόκκινα δάνεια! 
 
Η ΝΙΚΗ για άλλη μία φορά αποδεικνύει την υπεύθυνη παρουσία της στο Κοινοβούλιο και το λαϊκό - κοινωνικό πρόσωπό της λαμβάνοντας νομοθετική πρωτοβουλία για το τεράστιο κοινωνικό θέμα των κόκκινων στεγαστικών δανείων. Κατατέθηκε από τη ΝΙΚΗ πρόταση νόμου σύμφωνα με την οποία θα μπορούν οι δανειολήπτες να αγοράσουν το δάνείο τους από το fund στην τιμή που που αυτό το αγόρασε, πλέον ενός νομίμου και προβλεπόμενου από την Κοινοτική Νομοθεσία κέρδους ώστε να μην υπάρχουν ακυρότητες στην εξαγορά του δανείου. Η πρόταση νόμου είναι απολύτως ρεαλιστική και ελεγμένη ώστε να αποτελεί μια υπεύθυνη και χωρίς λαικίστικους εντυπωσιασμούς πρόταση διεξόδου από αυτό το τόσο άδικο καθεστώς στο οποίο έχει περιέλθει μεγάλο ποσοστό του Ελληνικού Λαού. Καλούμε τα κοινοβουλευτικά κόμματα να υποστηρίξουν αυτήν την πρωτοβουλία. Η ΝΙΚΗ δεν διεκδικεί την κηδεμονία αυτής της πρότασης και το μόνο ενδιαφέρον της είναι να μπει ένα τέρμα σε αυτό το κοινωνικό δράμα που βασανίζει εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Με την ψήφιση του νόμου θα μπορέσουν να σταματήσουν άμεσα χιλιάδες πλειστηριασμοί και να ανασάνουν οι αντίστοιχες οικογένειες. Περισσότερα για την πρόταση νόμου της ΝΙΚΗΣ στην σελίδα της Βουλής.
https://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Katatethenta-Nomosxedia
 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.