Σελίδες

14 Μαΐου 2024

Τελικά, για ποιες ηλικίες ήταν κατάλληλη η Eurovision; (ρε νεοταξικά σιχάματα της ΕΡΤ που σας πληρώνουμε....)

Ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision κατέγραψε ρεκόρ στην τηλεθέαση σημειώνοντας μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 71,6%.
 
Παιδιά, μικροί και μεγάλοι είδαν εκπροσώπους χωρών να εμφανίζονται με… string, άλλους χωρίς παντελόνια και άλλους ντυμένους δαίμονες. Η Eurovision 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας είχε απ΄ όλα, με εντονότερο στοιχείο την προώθηση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.
 
Εκείνο που δεν γνωρίζουμε ωστόσο είναι η καταλληλόλητα του προγράμματος, αφού η ΕΡΤ παρουσίασε τον μουσικό διαγωνισμό χωρίς age rating. Δηλαδή η Eurovision δεν είχε επισήμανση για την κατάταξη των προγράμματος σε κάποια από τις ηλικιακές κατηγορίες, η οποία είναι υποχρεωτική για όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα.
 
Μάλιστα, ούτε στην πλατφόρμα του ERTFLIX, όπου έχει «ανέβει» ολόκληρη η εκπομπή υπάρχει σήμανση. Όπως φαίνεται και στο screenshot, ο διαγωνισμός της Eurovision είναι το μοναδικό πρόγραμμα που δεν έχει σήμανση καταλληλόλητας.
 
Μπορεί κάποιος από την κρατική τηλεόραση να μας απαντήσει υπεύθυνα στο ερώτημα για ποιες ηλικίες ήταν κατάλληλη η Eurovision;
 
 
ΣΧΟΛΙΟ 
 
Μην αφήνετε τα παιδιά σας να βλέπουν το πανηγυράκι της ανωμαλίας....
Αφού δεν μπορούμε να σταματήσουμε να πληρώνουμε την αισχρή συμμετοχή μας στην Euroβύζιon, ας προστατέψουμε τουλάχιστον τα παιδιά μας από την πλύση εγκεφάλου...
Μόνο να χάσουν έχουν τα παιδιά σας, βλέποντας αυτά τα αίσχη...
Διεστραμμένη διαφορετικότητα, πολυπολιτισμικότητα, σατανισμός και προπαντώς πάντα ένα πολυπολιτισμικό "ελληνόφωνο μερικές φορές" τραγούδι προωθούνται στο πανηγύρι της διαστροφής...
 
Και φυσικά όπως παντού διαφεντεύει και εκεί η νεοταξική υποκρισία...
Εδιωξαν φέτος την Ολλανδία για φιλοπαλαιστινιακά αισθήματα γιατί λέει δεν θέλουν πολιτικά μηνύματα... αλλά πρόπερσι προώθησαν την Ουκρανία...
Εν τω μεταξύ όλες οι χώρες ψηφίζουν με πολιτικά κριτήρια... εδώ και δεκαετίες....

1 σχόλιο:

  1. Μη ρωτατε για ποιες ηλικιες αλλα για ποιο ειδος ζωντοβολων.
    Αθεους τραβεστι σνωμαλους κυναιδους και ολα τα αισχρα συνωνυμα.....
    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.