Σελίδες

13 Μαΐου 2024

Κάθε μέρα και μια νέα Εθνική προσβολή με την ανοχή της Κυβέρνησης Μητσοτάκη

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Ράμα και η επίδειξη δύναμης στο κέντρο της Αθήνας με αιχμές και κατηγορίες εναντίον της Ελλάδος υποδαυλίζει την διχόνοια μεταξύ των δύο γειτονικών λαών αποκλειστικά για επίτευξη μικροπολιτικών συμφερόντων από μέρους της Αλβανίας.
 
Η εξωτερική πολιτική της Ελλάδος βρίσκεται σε χέρια ανίκανων ανθρώπων. Σε χέρια ανθρώπων που δεν έχουν καμία επαφή με τον πολιτισμό, την ιστορία, τις αξίες του Ελληνισμού. Βρίσκεται σε χέρια ανθρώπων που προσπαθούν να καταπολεμήσουν τον «νατιβισμό» της χώρας τους (προστασία των συμφερόντων των ιθαγενών πολιτών ενός κράτους) όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, αλλά δεν ενοχλούνται από τον επιθετικό εθνικισμό άλλων λαών εναντίον της Ελλάδος.
 
Η κυβέρνηση της ΝΔ παρέμεινε απαθής με τον κ. Ράμα, όπως παραμένει και σε όλα τα εθνικά θέματα που αντιμετωπίζει με όμορες χώρες. Δεν είναι πλέον ζήτημα σωφροσύνης και δήθεν στρατηγικής ψυχραιμίας. Είναι επικίνδυνη νοοτροπία υποτέλειας, αδιαφορίας, φόβου και άγνοιας. Την κυβέρνηση της ΝΔ δεν την ενδιαφέρει η πρόοδος, η ευημερία και η ειρηνική συμβίωση των Ελλήνων αλλά μόνο η διατήρηση μίας επικοινωνιακής εικόνας συμβατής με τις εντολές εξωχώριων οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων. Είναι ζήτημα Εθνικής Αξιοπρέπειας για όλους τους Έλληνες, όπου γης. Κάθε μέρα που περνά η Κυβέρνηση Μητσοτάκη φροντίζει να μας προσφέρει μια νέα Εθνική προσβολή, μια νέα Εθνική ταπείνωση!
 
Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Kίνημα ΝΙΚΗ θυμίζει στον γειτονικό λαό της Αλβανίας ότι ο εθνικός τους ήρωας είναι ο Έλληνας -Ρωμιός Βυζαντινός Γεώργιος Καστριώτης (Γκιέργκι Καστριότι-Σκεντέρμπεης), γεγονός που δηλώνει ότι είναι περισσότερα εκείνα που ενώνουν τους δύο λαούς παρά όσα οι φαύλοι πολιτικοί και των δύο χωρών προβάλουν για να τους χωρίσουν.
 
Η ΝΙΚΗ υπενθυμίζει επίσης ότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην μυστική εξωτερική πολιτική της ΝΔ ενόψη και της επικείμενης επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη στην Άγκυρα και καλεί τον ελληνικό λαό να αποδοκιμάσει εκλογικά την ΝΔ στις επικείμενες Ευρωεκλογές.
 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ

2 σχόλια:

  1. Μπατε σκυλλοι αλεστε ...
    Ειναι καταντια....
    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιο παλιά μασ σέβονταν η Αραβία μέση ανατολή τα κράτη γύρω γύρω τώρα ακούνε γκρεες Ελλάς και μας ειρωνεύονται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.