Σελίδες

11 Μαΐου 2024

Δελτία Τύπου της ΝΙΚΗΣ για την επισκεψη Ράμα στην Αθήνα

Η επίσκεψη Ράμα κλιμακώνει την ένταση μεταξύ Ελλάδας- Αλβανίας με την ανοχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη
 
 
Η ΝΙΚΗ καταδικάζει την επικείμενη επίσκεψη του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα στην Αθήνα στις 12 Μαΐου, την ημέρα μάλιστα που κλείνει ακριβώς ένας χρόνος από την φυλάκιση του Μπελέρη στη Χειμάρρα από το καθεστώς Ράμα.
 
Είναι εμφανές ότι Δάσκαλός του στους προκλητικούς συμβολισμούς είναι ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν.
 
Μετά την έμμεση αλλά ξεκάθαρη αποδοχή της ελληνικής κυβέρνησης ότι ο Μπελέρης δεν πρόκειται να ορκιστεί Δήμαρχος Χειμάρρας, ακόμα και μετά την αποφυλάκισή του, δεδομένου ότι τέθηκε υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, ο Ράμα κλιμακώνει την πόλωση και την ένταση μεταξύ των δύο χωρών με τη νέα πρόκληση, την οποία αποδέχεται η ελληνική κυβέρνηση.
 
Ο νους μας είναι στους Βορειοηπειρώτες, στους οποίους θυμίζουμε ότι ούτε οι λεονταρισμοί Ράμα θα γίνονται αιωνίως ανεκτοί από την Ελλάδα, ούτε και την Ελλάδα θα την κυβερνούν αιωνίως φοβισμένοι άνθρωποι χωρίς σθένος και φρόνημα να υπερασπιστούν τα δίκαια της πατρίδας μας.
 
Να κρατούν ψηλά τις σημαίες και το φρόνημά τους και να γνωρίζουν ότι αν ο κ. Μητσοτάκης δεν κατάφερε να τους «σκεπάσει», όπως υποσχέθηκε προεκλογικά, λίγες μάλιστα ημέρες πριν την φυλάκιση Μπελέρη, ο ελληνικός λαός και το Δημοκρατικό Πατριωτικό κίνημα ΝΙΚΗ, δεν τους ξεχνά ποτέ.
 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ
 
Σχόλιο του Εκπροσώπου Τύπου της ΝΙΚΗΣ Δήμου Θανάσουλα για την πολυπληθή αστυνομική φύλαξη που εξασφάλισε η κυβέρνηση για την επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα 
...........
 
Το " αχρείαστη" εξελίσσεται στην αγαπημένη λέξη του κ. Μητσοτάκη! Μετά την "αχρείαστη" μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί τώρα ο κ. Πρωθυπουργός χαρακτηρίζει "αχρείαστη" και την προεκλογική φιέστα που διοργανώνει ο Έντι Ράμα στην καρδιά της Αθήνας. Έξυπνη λέξη τo "αχρείαστη"! Όπως θέλει το διαβάζει κανείς. Για παράδειγμα είναι όντως "αχρείαστο" να κλείσει ο Ράμα στην Αθήνα το Christmas Theater. Για τον αγαπημένο φίλο του Αλέξανδρου Σόρρος ο κ. Πρωθυπουργός μπορούσε να του είχε διαθέσει και το Παναθηναϊκό Στάδιο! Ακόμη κι έτσι εκατοντάδες αστυνομικοί τέθηκαν στη φύλαξη του Αλβανού Πρωθυπουργού. Δεν φανταζόμαστε τι άλλο θα του είχε παρασχεθεί αν αυτός δεν κρατούσε φυλακισμένο και τον υποψήφιο της ΝΔ Μπελέρη!
 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.