Σελίδες

22 Μαΐου 2024

Κατά την Σακελλαροπούλου κάποιοι άγνωστοι επί Οθωμανικής αυτοκρατορίας έσφαξαν τους Ελληνες του Πόντου....

Δεν είναι τυχαίο ότι η Κ. Σακελλαροπούλου έχει γκρεμίσει κυριολεκτικά τον θεσμό της προεδρίας κατά τη διάρκεια της θητείας της. Δεν είναι επίσης σύμπτωση ότι η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσκοπήσεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δεν αναφέρουν καν την δημοφιλία της, η οποία πλέον κυμαίνεται σε μονοψήφιο ποσοστό.
 
Φυσικά την κυρία ευθύνη για αυτό το θεσμικό ανοσιούργημα, την φέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος προτίμησε να έχει στην Ηρώδου του Αττικού ένα πρόσωπο χωρίς ακτινοβολία, προκειμένου να ολοκληρώσει το σχέδιο του για την δημιουργία ενός ιδιότυπου καθεστώτος τις συνέπειες του οποίου τις ζούμε καθημερινά.
 
Η Σακελλαροπούλου έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί από τον παγκόσμιο χάρτη. Ούτε ένας σοβαρός ξένος αξιωματούχος δεν έχει επισκεφθεί την Ελλάδα κατά την θητεία της, ούτε ένα σοβαρό ξένο κράτος δεν την έχει προσκαλέσει για επίσημη επίσκεψη. Αυτό όμως δεν φαίνεται να την ενοχλεί, καθώς οι σκανδαλώδεις εξυπηρετήσεις που παρέχει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, της δίνουν το δικαίωμα να διεκδικεί και δεύτερη θητεία.
 
Νέο κρούσμα, η ανακοίνωση της προέδρου για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Μία ανακοίνωση – ξέπλυμα της φασιστικής, δολοφονικής Τουρκίας και του ιδρυτή της, Κεμάλ Ατατούρκ. Του προπομπού του Χίτλερ, του σφαγέα της ανθρωπότητας.,
 
Η προκλητική ανακοίνωση Σακελλαροπούλου για την Γενοκτονία των Ποντίων 
 
Δεν έσφαξαν οι Τούρκοι τους Έλληνες του Πόντου λοιπόν, όπως άλλωστε τους Έλληνες της Ιωνίας, τους Αρμένιους και τους Ασσύριους, αλλά κάποιοι «άγνωστοι», κατά τη διάρκεια της Οθωμανικής αυτοκρατορίας!
 
Τι και αν η σύγχρονη Τουρκία στήθηκε επάνω στο αίμα των Ελλήνων και άλλων γηγενών πληθυσμών που εξοντώθηκαν από τους Τούρκους…
 
Εδώ η πρόεδρος έχει μείνει στην ιστορία ως η μοναδική που έδωσε ελληνική υπηκοότητα σε Τούρκο, με επιχειρήσεις μάλιστα στα κατεχόμενα της Κύπρου, για οικονομικούς λόγους…
 
Ντροπή και πάλι ντροπή…

2 σχόλια:

  1. ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΙΑ ΧΡΗΣΙΜΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΟΥΣΙΤΣΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. Η ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ; Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΓΕΝΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΒΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΝ ΠΑΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ... ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ... ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ...
    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΥΠΟ ΔΙΑΤΑΓΑΣ; ΚΑΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΥΤΣΙΚΟΣ;
    ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΚΗΝΗ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟΥ, ΠΟΥ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕΙΔΙΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ....
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΛΗΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΥΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ή ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΗΞΕΡΗ .... ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ... Α... ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ....ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΗ ή ΜΑΛΛΟΝ ΜΚΡΟΨΥΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ...
    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.