Σελίδες

16 Μαΐου 2024

Συνάντηση Αντιπροέδρου ΝΙΚΗΣ Γ. Ρούντα (βουλευτή Λάρισας) και υποψ. Ευρωβουλευτή Δ. Ιατρίδου με Τριτέκνους

Δελτίο Τύπου
 
Λάρισα, 15 Μαΐου 2024 
 
Ο Αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού και Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ και Βουλευτής Λάρισας Γεώργιος Ναπ. Ρούντας και η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΙΚΗΣ Δρ. Κτηνιατρικής κα Δέσποινα Ιατρίδου είχαν την ευκαιρία και την τιμή να βρεθούν και να συνομιλήσουν στο γραφείο του Συλλόγου Τριτέκνων Λάρισας με: την πρόεδρο κ. Αποστολοπούλου Δήμητρα, τον αντιπρόεδρο κ. Μπουλούμπαση Δημήτριο, τον έφορο δημοσίων σχέσεων και ΜΜΕ κ. Πρίντζο Παναγιώτη και το μέλος Σπηλιώτη Αντώνιο.
 
Στη συνάντηση που έγινε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα ο βουλευτής και η υποψήφια ευρωβουλευτής ενημερώθηκαν για τα προβλήματα λειτουργίας του συλλόγου, όπως π.χ. το ζήτημα της στέγασης των γραφείων καθώς και για τα πάγια αιτήματα των τριτέκνων προς την πολιτεία τα οποία παραμένουν ακόμη σε εκκρεμότητα.
 
Είναι θεμελιώδους σημασίας η ικανοποίηση του αιτήματος του Συλλόγου να μπορεί να βεβαιώνει την ιδιότητα των τριτέκνων όπως συμβαίνει και με το Σύλλογο των Πολυτέκνων καθώς και η χορήγηση έκπτωσης (πάσο) για τη χρήση μέσων μαζικής μεταφοράς.
 
Κι όλα αυτά εις αναμονή της εκπλήρωσης των χρόνιων υποσχέσεων της κυβέρνησης, μία από τις οποίες είναι και η επί της ουσίας απόδοση της πολυτεκνικής ιδιότητας στους τριτέκνους.
 
Να σημειωθεί ότι το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ, αφουγκραζόμενο τα προβλήματα και τις ανησυχίες του ελληνικού λαού για το δημογραφικό πρόβλημα, κατέθεσε στη Βουλή διά μέσου της βουλευτού Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών κας Ασπασίας Κουρουπάκη σχετική ερώτηση με αρ. πρ. 4681/13-5-2024, προκειμένου να δεσμευτεί γραπτώς η κυβέρνηση ότι δεν θα επαναφέρει προς ψήφιση το άρθρο 69 του τρέχοντος ν/σ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας το οποίο αποτελεί θρυαλλίδα στα θεμέλια της ελληνικής οικογένειας και το οποίο προσβάλλει ευθέως τις οικογένειες με ΑΜΕΑ τους τριτέκνους και τους πολυτέκνους.
 
Γεώργιος Ναπ. Ρούντας
Αντιπρόεδρος Δημοκρατικού και Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ
Βουλευτής Λάρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.