Σελίδες

24 Μαΐου 2024

Αναπολώντας και τραγουδώντας τις αλησμόνητες πατρίδες

Το Ινστιτούτο ΠΥΞΙΔΑ σας προσκαλεί σε εκδήλωση την Κυριακή 26 Μαίου 2024, ώρα 11 π.μ στο Μουσείο Μπουζιάνη (Γ. Μπουζιάνη 27-31, Δάφνη) 

(πατήστε την πρόσκληση για μεγέθυνση) 

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναπολώντας τις αλύτρωτες Πατρίδες

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΠΥΞΙΔΑ

Το Ινστιτούτο Γεωπολιτικής, Εθνικής Συγκρότησης και Ανάπτυξης ΠΥΞΙΔΑ, υπό την αιγίδα του Δήμου Δάφνης-Υμηττού, επ’ αφορμή των θλιβερών για τον Ελληνισμό επετείων της γενοκτονίας των Ποντίων και της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «αναπολώντας και τραγουδώντας τις αλησμόνητες Πατρίδες», η οποία θα πραγματοποιηθεί την 26/5/2024, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 πμ στο Μουσείο Μπουζιάνη (Γ. Μπουζιάνη 27-31 – Δάφνη).

Κατά το πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα διεξαχθεί συζήτηση με συμμετέχοντες τους εξής:

Γεώργιος Σκλαβούνος, ιστορικός, ερευνητής και συγγραφέας
Ουρανία Χρυσοχοΐδου, Πρόεδρος της «Ένωσης Ποντίων Ν. Σμύρνης-Δάφνης-Π.Φαλήρου Η ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ»

To Ινστιτούτο Πυξίδα θα εκπροσωπήσει κατά την συζήτηση ο Γεώργιος Βενετσάνος, Διευθυντής του Ινστιτούτου ΠΥΞΙΔΑ

Κατά το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης η Χορωδία και μικρή ορχήστρα Αρδηττού θα μας «ταξιδέψει» πίσω στον χρόνο στις αλησμόνητες Πατρίδες.

Το Ινστιτούτο Γεωπολιτικής, Εθνικής Συγκρότησης & Ανάπτυξης «ΠΥΞΙΔΑ» είναι μια ένωση προσώπων μη κερδοσκοπική, που ιδρύθηκε τον Μάιο 2020 και λειτουργεί σε εθελοντική βάση και αφιλοκερδώς από ενεργούς πολίτες με διαφορετικές πολιτικές και προσωπικές απόψεις, αλλά με κύριο πρόταγμα την Ελλάδα.

1 σχόλιο:

  1. Τιματε τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
    Δεν λησμονουμε τις χαμενες πατριδες, ουτε τα απεχθη εγκληματα των βαρβαρων τουρκων.
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.
    Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.