Σελίδες

2 Απριλίου 2024

π.Αρσένιος Βλιαγκόφτης- LGBTQ+: «Καταστρέψτε την Ελλάδα»

από το κανάλι Εγρήγορση 
 
Εκπομπή με τον π. Αρσένιο Βλιαγκόφτη [Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024]

5 σχόλια:

  1. ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ02 Απριλίου, 2024 12:27

    Με σεβασμό άκουσα την εξαιρετική ομιλία του πάτερ, αλλά εγώ σαν δι-ΑΠΡΕΠΗΣ, αλλά ευσεβής θα προσθέσω απλά και λαογραφικά, τα πιο κάτω και ο Θεός ας με συγχωρέσει αν σε αμαρτία περιέπεσα ......

    Kανείς δεν μπορεί να καταστρέψει την Ελλάδα. Είναι πνεύμα αθάνατο 34 αιώνων. Οι εμβολιασθέντες με διαβολικό εμβόλιο ανώμαλοι, άθεοι, σατανιστές μολυσμένοι με ασυγχώρητες αμαρτίες ως μόδα, που έρχεται και παρέρχεται, θα σβήσουν και θα αυτοεξοριστούν σύντομα στην αφάνεια και ασημότητα και το πυρ το εξώτερο.... Ακόμη και οι στάχτες τους θα εξαφανισθούν στο άπειρο σύμπαν ...
    Αν νομίζουν οι ειδωλολάτρες του κ@@ου ότι θα αλώσουν την χρηστή Ορθόδοξη Ελληνική κοινωνία πλανώνται οικτρά. Θα συνεχίσουν να μολύνουν τα σώματα τους και κανένα εμβόλιο σατανικό δεν θα τους σώσει και από την οργή του Θεού, αλλά και την κοινωνία, που ήδη άρχισε να αφυπνίζεται και αντιδρά ... διότι κατά τας ιερές γραφές ....

    “Δημιούργησε, ο Θεός τον άνθρωπο σύμφωνα με τη δική του εικόνα, κατ’ εικόνα Θεού τον δημιούργησε, τους δημιούργησε άντρα και γυναίκα” (Γένεση 1:27).

    Γι’ αυτόν το λόγο θα εγκαταλείπει ο άντρας τον πατέρα του και τη μητέρα του και θα ενώνεται με τη γυναίκα του· θα ενώνονται σε μία σάρκα (Γένεση 2:24).

    Όταν ακόμη δεν υπήρχαν ούτε γονείς ούτε και σεξ, ο Αδάμ προφητεύει πως χάρη στη γυναίκα θα γίνεται η συνουσία και η ένωση των δύο ανθρώπων σε ένα σώμα. Έτσι, ο σεξουαλικός διμορφισμός των ανθρώπων συνδέεται άμεσα με την ετεροσεξουαλική συμπεριφορά, που ευλογήθηκε φυσιολογικά στα πρόσωπα των πρωτοπλάστων.
    Δυστυχώς ο διάβολος μεταμορφωμένος σε φίδι και τότε εις πειρασμό έβαλε τους πρωτόπλαστους και η παραδεισένια μακαριότητα τους δεν κράτησε για πολύ. Ακολούθησε η πτώση και η έξωση των προπατόρων από τον κήπο της Εδέμ. Σύντομα οι άνθρωποι άρχισαν να αναπαράγονται και εξαπλώθηκαν σε όλη τη γη. Η αμαρτωλή κληρονομικότητα άρχισε να βαραίνει τους ώμους της ανθρωπότητας και γενιά με γενιά οι άνθρωποι ανακάλυπταν νέες αμαρτίες. Η σεξουαλική ασυδοσία είχε την τιμητική της και κορυφώθηκε στα Σόδομα ....
    Στα Σόδομα τότε δεν εφευρέθηκε απλά το ομοφυλοφιλικό σεξ αλλά έγινε μόδα, κανόνας και κοινωνική επιταγή. Στη φοβερή αυτή περιγραφή αντικρίζουμε μια πρώιμη σεξουαλική ταυτότητα, που ξέρει όχι μόνο να διεκδικεί, αλλά και να επιβάλλεται. Δηλαδή αυτό που συμβαίνει και σήμερα ...
    Αλλά η οργή του θεού και τότε αφού τους άφησε να κολυμπούν στο βούρκο της αμαρτίας επί πολύ (Ίσως ανέμενε ότι θα μετανοήσουν) ξέσπασε και ...άφησε να βρέξει θειάφι και φωτιά στα Σόδομα και στα Γόμορρα εκ μέρους του Κυρίου, από τον ουρανό (Γένεση 19:24).
    Συνέχεια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ02 Απριλίου, 2024 12:28

    Έτσι, τα Σόδομα έμειναν στην ιστορία ως η πόλη που έκανε "μόδα" τον σοδομισμό, δηλαδή έναν συνδυασμό αφύσικων σεξουαλικών πράξεων, "υπερηφάνειας" και "διαφήμισης" της αμαρτίας, που οδήγησε τελικά στην καταστροφή τους.
    Ο καιρός γαρ εγγύς και για σήμερα ....
    Και ....
    Στο Λευιτικό, το τρίτο βιβλίο της Αγίας Γραφής, ο Θεός παραδίδει λεπτομερείς λειτουργικές και ηθικές διατάξεις για τον λαό Του. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και μια απερίφραστη αποδοκιμασία των ομόφυλων σεξουαλικών πράξεων.

    Δεν πρέπει να πλαγιάσεις με άντρα όπως πλαγιάζεις με γυναίκα, είναι βδελυρό (Λευιτικό 18:22).

    Και για να μην υπάρχει αμφιβολία, λίγο παρακάτω το επαναλαμβάνει:

    Αν κάποιος άνδρας συνευρεθεί με άντρα είναι πράξη βδελυρή 9 (Λευιτικό 20:13).

    Το σεξ μεταξύ αντρών περιγράφεται πιο αναλυτικά στις διατάξεις αυτές ως κοίτη μετ’ άρσενος ή αρσενοκοιτία και χαρακτηρίζεται ως βδέλυγμα και ισχυρό παράδειγμα προς αποφυγή. Αναμφίβολα, πρόκειται για μια ξεκάθαρη αποδοκιμασία των ομοσεξουαλικών πράξεων, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού ή άλλων παραγόντων.
    Το αυτονόητο ερώτημα και πάλι συνεχίζει να είναι ....Γιατί η οργή του Θεού και σήμερα αργεί ....; Η απάντηση πιο κάτω...
    Στη διδασκαλία του, ο Απόστολος Παύλος ξεκαθαρίζει ότι οι ομοσεξουαλικές πράξεις είναι πράξεις αντίθετες στη φύση και σύμπτωμα της απομάκρυνσής μας από τον Θεό.
    Στη θέση της αλήθειας του Θεού και σήμερα έβαλαν το ψέμα. Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν, τους παρέδωσε ο Θεός σε επαίσχυντα πάθη: Οι γυναίκες αντικατέστησαν τις φυσικές σχέσεις με αφύσικες· το ίδιο και οι άντρες· άφησαν τη φυσική σχέση με τη γυναίκα και φλογίστηκαν με σφοδρό πάθος ο ένας για τον άλλο, διαπράττοντας ασχήμιες αρσενικοί μ’ αρσενικούς, και πληρώνοντας έτσι με το ίδιο τους το σώμα το τίμημα που ταίριαζε στην πλάνη τους 12 (Ρωμαίους 1:25-27).
    Ας πληρώσουν λοιπόν το τίμημα ακόμη λίγο και ας καταστραφούν ψυχή τε και σώματι μέχρι και επί κεφαλής τους ως μπούμεραγκ πέσει η οργή του Θεού.
    Αυτούς θα καταστρέψει και όχι αυτοί την ΕΛΛΑΔΑ ....

    Μπούμεραγκ ο δι-ΑΠΡΕΠΗΣ αλλά ευσεβής.

    Μερικά μικρά αποσπάσματα είναι ερανισμένα από αρχείο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο αρχειο μου μονιμα και η εξαιρετικη ομιλια του πατερ και το συντριπτικο σχολιο του μπουμεραγκ που τους κτυπησε κατακεφαλα.
    Ντινσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξαιρετικα ....!!!
    Κων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.
    Οδυσσέας Ελύτης
    Ποιητής, Νόμπελ 1979 (1911-1996)
    Κ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.