Σελίδες

9 Απριλίου 2024

Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ για τα νέα μέτρα κατά της ενδοσχολικής βίας

Η κυβέρνηση ματαιοπονεί με τα υποτιθέμενα νέα μέτρα κατά της ενδοσχολικής βίας
 
Μέτρα κατά της ενδοσχολικής βίας ανήγγειλε η κυβέρνηση.
 
Ματαιοπονεί. Τίποτε δεν λύνεται με τιμωρίες. Μόνο αν ξανάρθουν τα γερά ελληνικά γράμματα στην αίθουσα και διδαχθούν τα παιδιά τα νάματα της ανθρωποποιού Παιδείας μας θα ξανανθίσει το ελληνικό σχολείο. Προς το παρόν «μαυροφόρ’ απελπισιά» και βία εξαιτίας της εκπαίδευσης της αμάθειας που υποθάλπει το υπουργείο… Παιδομαζώματος.
 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ

2 σχόλια:

  1. Εδώ διαφωνώ εν μέρει με τα λεγόμενα του κ Νατσιού, αν και προσωπικά τον θαυμάζω για την ακεραιότητα και την δύναμη να δρά εναντίον του Συστήματος!
    Ναί στη Ελληνο-Χριστιανική Παιδεία! Εάν καθίσουμε να σκεφτούμε ποία η διαφορά της σημερινής Ελληνικής Κοινωνίας με αυτήν των 50 χρόνων πριν, εύκολα θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι λείπει η ΠΑΙΔΕΙΑ! Υπενθυμίζω ότι η Παιδεία διαφέρει από την Εκπαίδευση! Με μια φράση λέω ότι η Παιδεία είναι η Εκπαίδευση της Ψυχής!!!
    Η διαφωνία μου έγκειται στην απάλειψη των τιμωριών και του πειθαρχικού ελέγχου! Τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν εξ αρχής ότι το Έγκλημα πρέπει να συνοδεύεται με την Τιμωρία! Αλλοιώς - όπως συμβαίνει σήμερα - το Έγκλημα κυριαρχεί ανεξέλεγκτο!
    Είναι δυνατόν να μεγαλώνουμε παιδιά δίχως ένα "ΜΗ";;; Πότε θα μάθουν ότι στην ζωή υπάρχουν κανόνες και οι παραβάτες υφίστανται συνέπειες;;;
    Πώς μπορεί να τηρηθεί η συνοχή μιας Κοινωνίας δίχως έλεγχο;;;
    Δημοσθένης ο Μακεδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομιζω φιλε μου οτι εννοουσε οτι θα πρεπει να εξαφανιστει η τιμωρια.
      Απλα εννοουσε οτι εαν τα παιδια μας αρχισουν δεχονται και παλι ελληνοχριστιανικη παιδεια, σιγουρα οι τιμωριες θα ελαχιστοποιηθουν....
      Εξαλλου ολοι ξερουμε κι εγω κι εσυ κι ο Νατσιος οτι οι τιμωριες σε αυτο το εκπαιδευτικο συστημα δεν εχουν καμια εννοια νουθεσιας, αλλα γινονται για τα ματια του κοσμου...
      Θεωρω λοιπον αναγκαια οσα αναφερεις στο σχολιο σου και δεν νομιζω οτι λεει κατι διαφορετικο ο Νατσιος. Ισως ως δασκαλος που διδασκε τους μαθητες του με ελληνορθοδοξο τροπο, να διαπιστωσε οτι αυτοι σταματησαν την παρακμιακη και νεοταξικη συμπεριφορα με αποτελεσμα να μειωθουν σε μεγαλο βαθμο οι παραβατικες συμπεριφορες και οι αναλογες τιμωριες....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.