Σελίδες

7 Απριλίου 2024

Οι σκοταδιστές περιμένουν την ολική έκλειψη του ηλίου για να ξεκινήσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
 
Για αυτούς φαίνεται να είναι ορόσημο.
Για εμάς είναι ένα φυσικό φαινόμενο που ισορροπεί την δημιουργία του Σύμπαντος γιατί ο Κύριος έθεσε υπό την εξουσία του τις Δυνάμεις των Ουρανών.
Πάμε όμως τώρα σε αυτά που ζούμε.
 
Πρώτη φορά η παγκόσμισ επικαιρότητα ακουμπάει την προφητεία του Αγίου Ισαποστόλου της Ρωμιοσύνης του Πατρό - Κοσμά.
"αν ο πόλεμος πιαστεί από επάνω ή αν ο πόλεμος πιαστεί από κάτω", μας λέει τι θα πάθουμε.
 
Τα νέα στην Ουκρανία είναι φωτιά.
Το ΝΑΤΟ με έμψυχο και στρατιωτικό εξοπλισμό ετοιμάζεται να εισέλθει στην Ουκρανία πριν πέσει η Οδησσός και το Κίεβο στα χέρια των Ρώσων.
 
Τα νέα στην Μέση Ανατολή είναι ακόμα πιο φωτιά.
Οι Ιρανοί δεσμεύτηκαν μέσα σε 48 ώρες να προβούν στην τιμωρία του Ισραήλ ως αντίποινα για το πλήγμα του δεύτερου στην Ιρσνική πρεσβεία της Δαμασκού.
 
Τα ΜΜΕ βλέπουν κινήσεις διασποράς των Ιρανικών πυραυλικών συστοιχιών και προδικάζουν αμέσως πλήγμα γιατί ήδη η ανώτατη στρατιωτική ηγεσία του Ιράν βρίσκεται σε καταφύγια.
Το Ισραήλ μιλάει ότι θα αντιδράσει με ότι πιο ισχυρό όπλο κατέχει.
Πολλοί μιλούν για την λεγόμενη ήλεκτρο- μαγνητική βόμβα που θα σαρώσει όλα τα κυκλώματα στην ευρύτερη περιοχή της Μεσοποταμίας και του Περσικού Κόλπου.
 
Τα πλούσια αραβικά Εμιράτα ανησυχούν γιατί μπορεί να γίνει η ζωή τους σαν της δεκαετίας του 60 και πίσω.
Όμως το πλήγμα του Ισραήλ στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν ωριμάζει και είναι αναπόφευκτο το αμέσως επόμενο διάστημα. 
Να μην έχουμε παράπονο όλα μας τα είπαν οι άγιοι πατέρες μας, να μην τα ξαναλέμε γιατί τα μάθαμε από έξω και εγγύς ο καιρός να τα ζήσουμε.
 

Λένε ότι η ολική έκλειψη του ηλίου επηρεάζει το έδαφος που μπορεί να δώσει σεισμούς, επηρεάζει τα ζώα αλλά και τους ανθρώπους, όσους φυσικά δεν θέλουν να αποχωριστούν το ζωώδες επίπεδο και να δουν προς τα επάνω.
 
Και να η ευκαιρία την στιγμή που οι σκοταδιστές διαφημίζουν την ολική έκλειψη του ηλίου, η Εκκλησία μας στο μέσο της Σαρακοστής αυτής της Κυριακής φέρνει τον ΤΙΜΙΟ και ΖΩΟΠΟΙΟ ΣΤΑΥΡΟ του Κυρίου μας Ιησού Χριστού για να ΤΟΝ προσκυνήσουμε, να αντλήσουμε δύναμη, να λάβουμε την ΧΑΡΗ ΤΟΥ και να κοιτάξουμε προς τα επάνω.
 
Ο μεν πονηρός κατασκευάζει φοβίες και ανασφάλειες, αυτή είναι άλλωστε η δουλειά του και έρχεται ο ΧΡΙΣΤΟΣ με τα ΑΓΙΑ ΠΑΘΗ του και την ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ να μας πει: "θα είμαι μαζί σας μέχρι την συντέλεια των αιώνων, αρκεί να επικαλείστε το ΥΠΕΡ ΠΑΝ ΟΝΟΜΑ μου και έτσι να συντρίβετε τους εχθρούς μου".
 
ΚΑΛΗ ΔΎΝΑΜΗ ΑΝΩΘΕΝ ΑΔΕΛΦΟΙ
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.