Σελίδες

2 Απριλίου 2024

Τα δύο πρόσωπα της Ελλάδας

Η κυρία Μαρία Καρυστιανού και η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, απεικονίζουν τα δύο πρόσωπα της σύγχρονης Ελλάδας.
 
Το πρόσωπο της μάνας που μάχεται για την πατρίδα, δεν φοβάται, δεν υποτάσσεται, δεν απειλείται, δεν υποκλίνεται. Έχοντας δίπλα της όπως η ίδια δήλωσε, την Παναγιά και την κόρη της που χάθηκε βάναυσα και άδικα, αγωνίζεται για όλους εμάς.
 
Το πρόσωπο μιας άλλης μάνας, που αγωνίζεται για να παραμείνει η δυναστεία της στην εξουσία, χωρίς να υπολογίζει ούτε το εθνικό, ούτε το κοινωνικό συμφέρον. Υποτάσσεται σε οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα, αρκεί με αυτόν τον τρόπο να εξασφαλίσει την διαιώνιση της οικογενειακής εξουσίας.
 
Στο άμεσο μέλλον, κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας θα κληθεί να επιλέξει πιο πρόσωπο προτιμά. Στην κάλπη.
 

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.