Σελίδες

1 Απριλίου 2024

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και δεν υπερβάλλουμε "πορνεύοντας με τα Ιερά και τα Όσια μας" πως θα σωθούμε;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
 
Καλό μήνα και τέρμα τα ψέματα από την Πρωταπριλιά και μετά.
Ένα πλήθος γεγονότων μας περικυκλώνει αμείλικτα και δεν μας δίνει χρόνο να διαχειριστούμε την λύση τους σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο.
 
Ξεφύγαμε προς άλλες καταστάσεις γιατί η πορνεία και η δαιμονοπληξία μας ακουμπά όλους, την στιγμή που βράζουμε στην ίδια κοινωνική χύτρα.
Υπάρχει φάρμακο, υπάρχει λύση;
 
Όχι δεν υπάρχει ανθρωπίνως τίποτε μόνο έπεα πτερόεντα και σαν άτομα είμαστε στο έλεος αυτών των σκοτεινών κέντρων που θέλουν να επανεκκινήσουν την ανθρωπότητα, λες και είναι υπολογιστής.
 
Γνωστά και αντιληπτά όλα αυτά από αυτούς που διέσωσαν το μυαλό και το DNA της Πίστης τους στα Πέτρινα χρόνια των μνημονίων, της Πανδημίας και της απαλλοτρίωσης κάθε Ελληνοχριστιανικού πολιτισμικού στοιχείου.
 
Όταν πορνεύεις με τα Ιερά και τα Όσια της φυλής σου μια λύση υπάρχει και μας την δίνει η Αγία που εορτάζει την 1η Απριλίου, η Αγία Μαρία η Αιγυπτία.. της Αγίας των πορνικών ημερών μας.
 
Μετάνοια - Μετάνοια - Μετάνοια μέχρι τελικής πτώσης της κοχλάζουσας αμαρτίας των καιρών μας.
 
Και σε αυτούς που δεν νοούν και για αυτούς πρέπει να κάνουμε μετάνοια ως προσευχή. Τότε θα μπορούμε να δούμε ΕΛΕΟΣ άνωθεν.
Άλλος τρόπος δεν υπάρχει και αν μας πουν τίποτε άλλο φάρμακο αυτό κρύβει δηλητήριο.
 Φτάνει πια τα κεράσματα με δηλητήρια.
 
Μετανοημένοι να προσέλθουμε στο κέρασμα της ΑΥΤΟΖΩΗΣ στην Θεία Κοινωνία.
 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
 

2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Κωνσταντίνο με ευλογία Θεού Καλό μήνα και Λευτεριά στα σκλαβωμένα μας ιερά χώματα.
    Με μετάνοιες και ικεσίες θα σωθούμε, αλλά και όπως ο Εθνάρχης Καποδίστριας είπε...
    «Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύσει εις την καρδία μας μόνο το αίσθημα το Έλληνικό».. προσθέτω και η Ορθόδοξη μας πίστη.
    Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαι καλώς θα στώμεν όταν τηρήσουμε με ευλάβεια τα όσα αναφέρει ο κ. Βαρδάκας καί ο κ. Αντωνάς.
    Σήμερα η εθνική επέτειος της !ης Απριλίου και οι φωνές των πεσόντων αγωνιστών της ΕΟΚΑ πρέπει να μας νουθετούν και να αφυπνίζουν. ΑΥΤΟΙ με τον Σταυρό στο στήθος και απαγγέλλοντας τον Εθνικό Ύμνο έπεφταν μαχόμενοι και η θυσία τους έφερε την Λευτεριά.

    Έγραφε ο Παλληκαρίδης λίγο προτού ανέβει το ικρίωμα ....

    Θα πάρω μιαν ανηφοριά,
    θα πάρω μονοπάτια,
    να βρω τα σκαλοπάτια
    που πάν’ στη λευτεριά.

    Αυτός ανέβηκε την ανηφοριά και βρήκε την Λευτεριά .... Εμείς σήμερα πήραμε μια κατηφοριά που στα τάρταρα θα μας ρίξει.... ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Μ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.