Σελίδες

2 Μαρτίου 2024

Yuval Noah Harari, ένας ακόμα πρόδρομος του αντίχριστου.

από το κανάλι Filippos Konstantaras 
 
Ο Yuval Noah Harari (Γιουβάλ Νώε Χαράρι) βλασφημεί λέγοντας ότι η Ανάσταση του Χριστού είναι ένα ψέμα και κηρύττει την εωσφορική διδασκαλία του όφεως, περί αυτοθέωσης μέσω της τεχνολογίας. Αυτή η βατικάνεια μαϊμού νομίζει ότι έγινε θεός και λέει ότι οι υπόλοιποι άνθρωποι είναι ασήμαντοι και άχρηστοι και μέχρι η ελίτ να τους εξοντώσει θα τους αποχαυνώνει με ναρκωτικά και video games.
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Το τραγικό είναι ότι όλο το νεοταξικό σίχαμα της πατρίδας μας Μητσοτάκης, Πιερρακάκης, Κεραμέως, Ανδρουλάκης, Κασσελάκης και όλο το συνάφι τους της ΝΔ, του Σύριζα και του ΠΑΣΟΚ και των υπολοίπων μικρών κομμάτων της Κωνσταντοπούλου, της Νέας Αριστεράς κλπ που ψήφισαν άλλωστε και τον πρόσφατο βλάσφημο νόμο... είναι θαυμαστές του τύπου αυτού όπως και του άλλου σιχάματος του Κάρλ Σβαμπ...

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΜΗΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.