Σελίδες

9 Μαρτίου 2024

Γαλλία - Tο αποκορύφωμα της πνευματικής ΠΑΡΑΚΜΗΣ καί ΣΗΨΕΩΣ της Δύσεως! (ποιος Καιάδας.... δολοφονούν εκατομμύρια αθώα μωρά με το σύνθημα "Δικό μου σώμα, δική μου επιλογή")

Γράφει ο Καλλιντέρης Νικόδημος
 
To αποκορύφωμα της πνευματικής παρακμής και σήψης της Δύσης αποτυπώθηκε πρό 4ημέρου (04/03/24) με τους ξέφρενους πανηγυρισμούς χιλιάδων Γάλλων πολιτών γύρω από το ορόσημο της χώρας, τον Πύργο του Άϊφελ. 
 
Τα δύο νομοθετικά σώματα της Γαλλίας ολοκλήρωσαν με συντριπτική πλειοψηφία (780 υπέρ, 72 κατά και 50 αποχές) τη διαδικασία τροποποίησης του γαλλικού Συντάγματος εισάγοντας διάταξη περί του «δικαιώματος στην έκτρωση»!
 
Το περιβόητο σύνθημα των ακτιβιστών υπέρ των εκτρώσεων "My body, my choice" «στόλισε» τον πύργο του Άϊφελ, ενώ όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ζητωκραύγαζαν ότι η Γαλλία καθίσταται παγκοσμίως το πρώτο κράτος που κατοχυρώνει συνταγματικά το «δικαίωμα στην έκτρωση».
 
Βάσει της Eurostat, η Γαλλία διατηρεί το υψηλότερο ποσοστό εκτρώσεων πανευρωπαϊκά ενώ κατά την γαλλική στατιστική Αρχής (DRESS) το 2022 πραγματοποιούνταν 320 εκτρώσεις ανά 1.000 γέννες! 
 

1 σχόλιο:

  1. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΓΑΜΟΙ Κ ΟΙ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΑΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΑΝΑΚΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΠΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΦΙΞΕΙ Κ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΛΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΡΝΑΝΕ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΠΑΣΜΑ ΜΕ ΝΟΜΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΘΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.