Σελίδες

27 Μαρτίου 2024

Αυτή είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας: Η Δαμασκός τιμά την Εθνεγερσία!

Τα παλικάρια της Συρίας, αντιστάθηκαν στην τουρκική εισβολή και στους ισλαμιστές τρομοκράτες – συμμάχους της Τουρκίας. Προστάτευσαν τους ορθόδοξους αδελφούς μας, πολέμησαν πλάι – πλάι, όταν διεφθαρμένες ελληνικές κυβερνήσεις ακόμα και σήμερα, έκαναν τα πάντα για να αφανίσουν την ηρωική Συρία. Έκαναν τα πάντα για να προωθήσουν τα δολοφονικά σχέδια της Τουρκίας, σε μία παραδοσιακή σύμμαχο μας, η οποία απετέλεσε καταφύγιο για τον προσφυγικό ελληνισμό, ενώ κρατά την Ελληνική σημαία με υπερηφάνεια παρά την προδοσία του ελληνόφωνου κράτους.
 
Η σωστή πλευρά της ιστορίας, είναι πλάι στον συριακό λαό, απέναντι στην Τουρκία και τους συμμάχους της. Ακόμα και αν «ανήκουν εις την Δύση». 
 
Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό των Μαριαμιτών στη Δαμασκό, για τον εορτασμό της Εθνικής Εορτής της Ελλάδας. Προεδρεύων ο Επίσκοπος John Batsh, παρουσία Ελλήνων Ορθοδόξων της Συρίας. Ο Πατριαρχικός Εφημέριος μετέφερε ευλογίες και ευχές για ελληνική ευημερία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.