Σελίδες

4 Μαρτίου 2024

Ανησυχία στα κοιμητήρια. Δεν αποσυντίθενται οι σοροί με κορωνοϊό που θάφτηκαν με το γνωστό "θέατρο τρόμου"....

Ανησυχητική είναι η εικόνα στο Νέο Κοιμητήριο της Λάρισας, όπου ξεκίνησε η προσπάθεια εκταφής νεκρών που είχαν δηλωθεί ως θύματα Covid-19 αλλά σταμάτησαν στο ξεκίνημά τους, καθώς διαπιστώθηκε πως δεν έχει προχωρήσει η αποσύνθεση των σωμάτων.
 
Το εν λόγω θέμα απασχολεί όχι μόνο τον Δήμο Λαρισαίων, αλλά πολλούς άλλους Δήμους και θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τον κορεσμό των κοιμητηρίων, καθώς οι νεκροί που «έφυγαν» από κορωνοϊό θα παραμείνουν για πολύ περισσότερο χρόνο από τον συνήθη εκτιμώμενο.
 
Κάτι τέτοιο συμβαίνει για δύο λόγους.
 
Ο ένας είναι το γεγονός πως οι νεκροί βρίσκονται σε πλαστικούς σάκους. Πότε σε έναν, συχνά μέσα και σε δύο σάκους, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις στις οποίες είχαν τοποθετηθεί και σε τριπλό σάκο, όταν μεταφέρθηκαν από το νεκροτομείο. Αυτό, άλλωστε, ήταν μια οδηγία την οποία ακολουθούν νοσοκομεία και χωρίς καμία παρέμβαση από τα γραφεία κηδειών.
 
Ο δεύτερος λόγος είναι πως ακόμη και τα φέρετρά τους ήταν τυλιγμένα με πλαστικό σάκο. Στη συγκεκριμένη ενέργεια προχωρούσαν τα περισσότερα γραφείων κηδειών, κάτι που προφανώς το έκαναν για μεγαλύτερη ασφάλεια των συγγενών και φίλων, με στόχο τη μη εξάπλωση του ιού. Πόσο μάλλον στα πρώτα χρόνια που καταγραφόταν και μεγάλη άγνοια στον τρόπο διαχείρισης όλης της κατάστασης.
 
Όπως δημοσίευσε το onlarissa.gr, η εφημερίδα «Ελευθερία» ήρθε σε επικοινωνία τόσο με εργαζόμενους στο τμήμα κοιμητηρίων της Λάρισας όσο και με επαγγελματίες γραφείων τελετών, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τα περιστατικά.
 
«Κάτι τέτοιο», είπαν, «θα γίνεται ακόμα πιο συχνά πλέον, διότι συμπληρώνονται οι τριετίες από τον θάνατο των πρώτων που δηλωνόταν πως ήταν από κορωνοϊό».
 
Σύμφωνα με τον κανονισμό των κοιμητηρίων, στα τρία χρόνια από την ταφή ειδοποιούνται οι συγγενείς για την εκταφή και έχουν δικαίωμα να ζητήσουν παράταση έως και την πενταετία. Από εκεί και πέρα, όμως, μπορούν οι Υπηρεσίες του Δήμου να προχωρήσουν σε εκταφές.
 
«Είναι θέμα φυσικής, γι’ αυτό και δεν μπορεί να προχωρήσει η αποσύνθεση του σώματος. Σε κάποιες περιπτώσεις τα νάιλον είναι τόσα πολλά που δεν έχει αλλοιωθεί καν το φέρετρο. Σε άλλες πάλι, οι σάκοι είναι κλειστοί και δεν μπορεί να εισχωρήσει ο απαιτούμενος αέρας για να προχωρήσει η αποσύνθεση» λένε εργαζόμενοι.
 
Σε αυτές τις πρώτες περιπτώσεις που κάνουν την εμφάνισή τους, οι εργαζόμενοι ανοίγουν με προσοχή το καπάκι των φέρετρων και σκίζουν ελάχιστα τους πλαστικούς σάκους, με στόχο να προχωρήσει η αποσύνθεση των άψυχων σωμάτων.
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Για να προκαλέσουν τον τρόμο και όλοι οι πολίτες να ακούνε πειθήνια τα όσα διέταζε ο υγειονομικός φασισμός στα χρόνια του κορωνοϊού, χρησιμοποιήθηκαν πολλές μέθοδοι...
Μια εξ αυτών όριζε ότι οι νεκροί του κορωνοϊού πρέπει να θάβονται με τον τρόπο που είδαμε παραπάνω...
Τυλιγμένοι σε νάυλον μαζί με τα φέρετρα... που έπρεπε να είναι σφραγισμένα και επίσης οι νεκροθάφτες να φοράνε στολές αστροναύτη...

Φίλος μου γιατρός από τότε μου είχε εξηγήσει ότι "ο νεκρός δεν έχει κορωνοϊό, δεν πάσχει από κορωνοϊό και ακόμα και αν υπήρχε ίχνος κορωνοϊού στο νεκρό σώμα έστω για κανα δύο πρώτες ώρες μετά τον θάνατο, δεν μπορεί να τον μεταδώσει αφού δεν αναπνέει....".
Ασε και το γεγονός ότι ο κορωνοιός εντοπίζεται στον οργανισμό για το πολύ 10-11 μέρες στην μεγαλύτερη διάρκειά του και από εκεί και πέρα κανείς από όσους πέθαναν ύστερα από μεγαλύτερο διάστημα νοσηλείας, δεν έπασχε από κορωνοϊό... Η συντριπτική πλειοψηφία πέθανε από άλλες αιτίες που σχετίζονταν ή όχι με τον κορωνοϊό... αλλά όχι από την ίδια την λοίμωξη που προκαλεί.,

Ολα έγιναν δυστυχώς με την σύμπραξη των ξεπουλημένων γιατρών για να πειστούν οι άνθρωποι να κλειδωθούν στον σπίτι.... να εμβολιαστούν με τα πειραματικά σκευάσματα του Μπουρλά και να υπακούν σε ότι πρόσταζε (πιστοποιητικά, μάσκες, απαγορεύσεις κλπ) η στυγνή και απάνθρωπη υγειονομική δικτατορία με εκείνα τα ανεκδιήγητα διαγγέλματα μίσους κατά των ψεκασμένων του πρωθυπουργού και τις ενημερώσεις Τσιόδρα, Χαρδαλιά και λοιπών οργάνων της χουντοκυβέρνησης που αποφάσιζε και διέταζε με υπουργικές αποφάσεις τα πάντα...

Τώρα βλέπουμε σιγά σιγά το πόσο δίκιο είχαν οι "ψεκασμένοι" γιατροί και πόσο δούλεμα φάγαμε από τους ακαταδίωκτους "ειδικούς"...

Κρίμα σε όσους έχασαν άδικα την ζωή τους στις ανοργάνωτες και αστελέχωτες δολοφονικές ΜΕΘ...
Κρίμα σε όσους έχασαν τις δουλείες τους λόγω κορωνοϊού και κυρίως τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που κυριολεκτικά πείνασαν αυτοί και οι οικογένειες τους...
Κρίμα σε όσους πέθαναν ή έπαθαν ολέθριες παρενέργειες από τα μπόλια...
Κρίμα σε όσους θα βασανίζονται για χρόνια από ψυχολογικά προβλήματα του εγκλεισμού...
 
Και το κακό είναι ότι αν ξαναγίνει κάτι παρόμοιο θα ξαναζήσουμε τα ίδια και χειρότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.