Σελίδες

19 Μαρτίου 2024

ΑΤΤΙΛΑΣ 3: ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ;

Η ΙΤΑΜΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝTΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΟΤΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
 
ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ; ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ;
 
ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΩΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ; ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ. ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
 
ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.
 
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΕΡΙ ΠΙΕΣΕΩΣ ΕΓΕΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΤΕ; ΟΙ ΗΠΑ, ΑΓΓΛΙΑ, Ή Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ-2 ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΙΜΗΤΗ ΦΡΑΣΗ "Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ"; 
 
ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΛΗ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
 
ΤΟΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΔΕΣ, ΟΙ ΛΟΑΤΚΙ ΤΩΝ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΩΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
 
Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ. ΕΙΔΙΚΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΥ ΠΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟ.
 
ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ, ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΟΖ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 
(19/3/24)
 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.