Σελίδες

24 Μαρτίου 2024

Μηνάογλου: Ποιοι χτύπησαν την Ρωσία; (και παρεμβάσεις σε εκπομπές για το 1821)

Γράφει ο Χαράλαμπος Μηνάογλου
 
Το ISIS χτύπησε την Ρωσία... επειδή, λέει το αμερικανικό αφήγημα που παίζει απόλυτο και αδιαμφισβήτητο στα εν Ελλάδι ΜΜΕ, η Ρωσία παλαιότερα πολέμησε τους Τσετσένους... το ISIS, που υποτίθεται ότι είναι τζιχαντιστικό, δρα στην Συρία, η οποία συνορεύει με την Παλαιστίνη, αλλά στο Ισραήλ, που σκοτώνει καθημερινά εδώ και μήνες άμαχους μουσουλμάνους και μουσουλμανάκια, δεν έχει ρίξει ούτε μία σφαίρα... θυμήθηκε τι έκαναν οι Ρώσοι πριν από πολλά χρόνια στους Τσετσένους, αλλά δεν έχει ακούσει κάτι για αυτά που κάνει το Ισραήλ δίπλα του σε βάρος των Παλαιστινίων... λογικό θα μου φαινόταν... αν αρχηγός του ISIS ήταν η εικονιζόμενη στην φωτο...
 
Victoria Nuland
 
ΥΓ. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος στην δήλωσή του για την επίθεση στην Ρωσία υπαινίσσεται ότι ο Νετανιάχου είναι ένας από τους ηγέτες που επιδεικνύει επιθετικότητα και αυταρχισμό; Προφανώς αναφέρεται πρωτίστως στον Πούτιν, αλλά ο πληθυντικός με προβληματίζει... λέτε να ξεστράτισε και ο Μητσοτάκης; Γιατί ποιόν άλλον μετά τον Πούτιν πέρα από τον Νετανιάχου μπορεί να περιλαμβάνει αυτός ο πληθυντικός στις μέρες μας;
 
ΥΓ 2. Μέρες που είναι, ας θυμηθούμε κάποιες παρεμβάσεις σε εκπομπές και ομιλίες για την Τουρκοκρατία και την Επανάσταση:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.