Σελίδες

9 Φεβρουαρίου 2024

Η ΣΙΓΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ΣΤΟ ΒΩΜΟ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Αμφικτύων
 
Ανθελληνικές θεωρίες, μισελληνικές συνωμοσίες και γενοκτονίες κατ’ εξακολούθηση και όμως σαν να μη συμβαίνει τίποτα για τους Έλληνες. Δεν ταράσσονται οι αρχές, τα δέχεται παθητικά ο πνευματικός κόσμος, ο λαός φυσικά είναι απασχολημένος με τη βιοπάλη. Έρχονται ξένοι πνευματικοί άνθρωποι διαφόρων επιστημονικών κλάδων να μας ανοίξουν τα μάτια, αλλά εμείς καθεύδουμε Μετά από ενδελεχείς μελέτες μίλησαν και έγραψαν με τα κολακευτικότερα λόγια για τον Ελληνισμό και όμως εμείς οι Έλληνες τους παρακολουθούμε παθητικά ή τους αγνοούμε επιδεικτικά. Ουδείς κάνει τον κόπο να μελετήσει την αρχαία μας γραμματεία να μεταδώσει τις γνώσεις τους να τις διδάξει στα παιδιά μας, και να τη διασπείρει στην ανθρωπότητα με βιβλία, με τηλεοπτικές σειρές, με τον κινηματογράφο κ.α. Αντίθετα, αναμεταδίδει προθύμως τα ψέματα με τα οποία βομβαρδίζεται η χώρα μας και διεθνώς με, άθλιες υποθέσεις, ανιστόρητες θεωρίες και μαύρη και φαιά ανθελληνική προπαγάνδα.
 
Τελευταίο παράδειγμα το πρόσφατο ντοκιμαντέρ «Αλέξανδρος» το οποίο αποτελεί την πιο άθλια και ανιστόρητη Χολιγουντιανή έκδοση και μνημείο ηλίθιας διαστρέβλωσης. Και όμως, δεν ακούστηκε λέξη από το ΥΠΠΟ, τα ΜΜΕ και τον πνευματικό κόσμο, αν φυσικά υπάρχει ακόμη.
 
Και ενώ οι ξένοι ασχολούνται με ιστορικά και σύγχρονα θέματα που αφορούν την Ελλάδα, στη χώρα μας ουδείς ασχολείται, ούτε κάνει τον κόπο να σχολιάσει και να προωθήσει τα φιλελληνικά δημοσιεύματα ή να αντικρούσει τις προπαγανδιστικές και ανθελληνικές θέσεις. Διότι ουδείς Έλλην επιστήμων ή πολιτικός αναλαμβάνει την ευθύνη προφανώς να αντικρούσει τις κακόπιστες θεωρίες των ξένων τα στερεότυπα.
 
Μας φύτεψαν το σπόρο του κακού ότι: «οι Φοίνικες είναι παλαιότεροι των Ελλήνων, οι Έλληνες δεν είναι γηγενείς στον τόπο τους, η Ελληνική Φιλοσοφία προήλθε από λαούς της Ανατολής και της Μεσογείου, ότι η Αθηνά ήταν Μαύρη , ότι ο παραδοσιακός γάμος και η οικογένεια είναι πλέον ¨ ντεμοντέ», αφαίρεσαν στις ΗΠΑ τον Όμηρο από τα σχολεία σαν κείμενο ρατσιστικό, λένε ότι οι φυσικοί νόμοι είναι ξεπερασμένοι. Την Αρετή την αντικατέστησαν με την κακία, τη Φρόνηση με την αφροσύνη και τον παραλογισμό, την Ανδρεία με τη δειλία και τη θηλυπρέπεια, τη Δικαιοσύνη με την αδικία, αυθαιρεσία και τη βία. Όλα τα παρέδωσαν ακόμη και την ψυχή τους στη φιλαργυρία και πλεονεξία. Εξέλειπε πλέον η Αιδώς, την έκαναν αναίδεια, ακολασία «πουστιά» και «ξετσιπωσιά». 
 
Μέγα θύμα και η Αλήθεια που την αντικατέστησαν με το ψεύδος ακόμη και στην Επιστήμη. Σήμερα βασιλεύει ο παραλογισμός αντί της Λογικής. Ο «δικαιωματισμός» των Λοατκι ντύθηκε με ιδεολογικό και νομικό μανδύα και μας τον επιβάλλουν εκπρόσωποι που δε μας εκπροσωπούν. Μίσησαν την Πατρίδα και το Έθνος και το εκθέτουν σε κινδύνους. Πέταξαν στα σκουπίδια γλώσσα, ιστορία, πολιτισμό, τέχνες, οικολογία, ανθρωπισμό και Αξίες. Τελικά, χάθηκε η αξιοπρέπεια και το φιλότιμο του Έλληνα. Τα παιδιά πάνε να αλλάξουν το φύλο τους. Αγόρια και κορίτσια με φουστίτσες στο σχολείο! Όλα θυσία για το χρήμα στο θεό Μαμωνά. Πού πάει τούτος ο κόσμος;
 
Αντίθετα, στην Τουρκία, ο κ. Ερντογάν αντιστέκεται και προσπαθεί να αναδείξει την ανύπαρκτη ιστορία φυσιογνωμία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με διάφορους τρόπους (βιβλία, ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικές σειρές, συνέδρια κ.α). Αλλά και ο ίδιος δε χάνει ευκαιρία να αναμοχλεύει την ιστορία εν αντιθέσει με τους δικούς μας πολιτικούς που παντελώς την αγνοούν, ή για αυτούς είναι απαγορευμένη. Το ίδιο έκαναν στο παρελθόν τα Σκόπια και σφετερίστηκαν τον τίτλο της Μακεδονίας. Αρκετό καιρό είδαμε στα Ελληνικά κανάλια τη σειρά του «Μωάμεθ του Πορθητή κ.α. Ποιο ΜΜΕ τολμάει να προβάλλει σειρά με δικά μας ηρωικά πρόσωπα; Αυτά τα εχθρεύεται η διεθνής εξουσία και τα θεωρεί «εθνικιστικά» και το κατεστημένο μας συμμορφώνεται δουλικά. Ποτέ η πατρίδα μας δεν είχε γίνει πνευματικό και πολιτικό φέουδο και «κλωτσοσκούφι» των ξένων και εχθρικά διακείμενη προς τον εαυτόν της και τα παιδιά της όσο σήμερα. Ένας λαός που αυτοαναιρείται και αυτοκτονεί. Δεν έχει μέλλον όταν σκοτώνει τους ήρωες του, ακόμη και τα παιδιά του. Με τον διαβόητο νόμο των «Λοατκι» σκοτώνει την οικογένεια και το παιδί με ότι αυτό συνεπάγεται για τη συνέχεια μας.
 
Ουδένα Έθνος υπέστη όσα το Ελληνικό 
 
Εάν όμως άλλο κράτος ένα άλλο έθνος είχε υποστεί διεθνώς τέτοιο διασυρμό, τέτοια ταπείνωση και τόσες γενοκτονίες που υπέστη και υφίσταται η Ελλάς από την προϊστορία αλλά και τον 20ον και 21ον αιώνα (Μικρασιατική Καταστροφή- Γενοκτονία, Γερμανο-Ιταλική και Βουλγαρική Κατοχή Γενοκτονία, Εμφύλιο Πόλεμο-Γενοκτονία, Τουρκική εισβολή στην Κύπρο -Γενοκτονία, Ίμια, Αμφισβήτηση της Επικράτειας του, Μνημόνια-Γενοκτονία, κλοπή του Χρηματιστηρίου κ.α), με την υποτίμηση και περιφρόνηση της αξίας της από τους εχθρούς και διώκτες του Ελληνισμού ασφαλώς θα είχε συνεγείρει την υφήλιο με τα στοιχεία που διαθέτει, όπως κάνουν άλλοι καταπιεσμένου λαοί. 
 
Αλλά αυτά είναι λίγα μπρος στην πνευματική, πολιτιστική καταστροφή στην οποίαν τον έχουν οδηγήσει και τον μετέτρεψαν όπως η Κίρκη, σε χοίρους. Ο Όμηρος είχε προφητεύσει τη σημερινή μετατροπή μας σε «χοίρους». Γίναμε «μαϊμούδες» και ανδράποδα αντί πινακίου λιτότατης τροφής. Και τώρα μας έριξαν τη χαριστική βολή με το νόμο για το γάμο των Λοατκι. Να μας αλλοιώσουν την Ελληνική ψυχή και το φρόνημα και να πλήξουν την οικογένεια και το παιδί. Ο Κλήρος το διαισθάνεται και δικαίως γιατί γνωρίζει πόσο άλλαξε ο Έλληνας σε σχέση με τις προγονικές του αξίες ένεκα του ξενόφερτου δόγματος.
 
Οι χειρότεροι εχθροί του Ελληνισμού είναι εντός των τειχών: Ανίκανοι πολιτικοί (ένεκα κομματικού συμφέροντος), «χαβιαρο-αριστεροί», δήθεν κομμουνιστές, συνδικαλιστές φοιτητές, έμμισθοι αναρχικοί, ανύπαρκτος πνευματικός κόσμος, ακατάλληλοι δάσκαλοι, αδιάφοροι πολίτες-ιδιώτες και η σάπια οικονομική ελίτ. Όλα τα καταπίνει χωρίς να διαμαρτύρεται το πολιτικό μας κατεστημένο, όπως λ.χ τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας και πρόσφατα και της Μονής της Χώρας με τα πανέμορφα ψηφιδωτά σε τζαμί. Και όμως, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη ανέλαβε να ξεπλύνει την Τουρκία παρά τα επιθετικά και κατακτητικά σχέδια της. Ως πότε θα ανεχόμαστε τη σιγή των αμνών στον βωμό των Λοατκι;
 
(8/2/24)
Αμφικτύων
 
*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών
amphiktyon@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.