Σελίδες

4 Φεβρουαρίου 2024

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Φτάνοντας σε αυτό το στάδιο της ζωής, το λιοντάρι δεν μπορεί πλέον να κυνηγήσει ή να αμυνθεί. Βρυχάται και βρυχάται μέχρι να αδυνατίσει, τότε θα περικυκλωθεί από ύαινες, θα δαγκωθεί και θα καταβροχθιστεί. Δεν θα το αφήσουν καν να πεθάνει για να το διαμελίσουν.
 
Η ζωή είναι μικρή, ότι συμβαίνει στο λιοντάρι συμβαίνει και σε εμάς τους ανθρώπους.
Δεν θα είμαστε νέοι για πάντα.
Δεν θα είμαστε πάντα οι πιο δυνατοί.
Δεν θα είμαστε πάντα στην κορυφή.
Δεν θα είμαστε πάντα το αφεντικό.
Δεν θα είμαστε πάντα ο βασιλιάς της ζούγκλας ή ο βασιλιάς της ζωής.
 
Όσο ο Θεός και η ζωή μας δίνει ευκαιρίες, ας είμαστε ταπεινοί, ας απομακρύνουμε την αλαζονεία και την κακομεταχείριση. Γιατί αργά ή γρήγορα, η ζωή θα μας κάνει να φύγουμε και θα θερίσουμε ό,τι ακριβώς σπείραμε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.