Σελίδες

15 Φεβρουαρίου 2024

ΛΟΓΟΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΓΕΡΒΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Εγώ παιδιά μου, είμαι σήμερα και αύριο δεν είμαι. Αλλά να θυμηθείτε αυτό που θα σας πω. Στην ανθρωπότητα θα έλθουν πολλά δεινά. Αιτία αυτών των δεινών που έρχονται αλλά και που υπάρχουν στον κόσμο, είναι το αθώο αίμα που χύνεται ποταμηδόν καθημερινά από τις εκτρώσεις. Μόνο στην χώρα μας την Ελλάδα, φονεύονται διακόσιες χιλιάδες ( 200. 000) παιδιά ετησίως. 
 
Τα έμβρυα, αυτά τα οποία δεν θεωρούν πολλοί γιατροί ότι είναι πλήρης άνθρωπος, αυτά εκδικούνται. Για το αμάρτημα αυτό δεν υπάρχει έλεος. Εξεικονισμένο και μη εξεικονισμένο, έστω και μιας ώρας να είναι η σύλληψης, το παιδί αυτό κατά την ημέρα της Κρίσεως θα αναστηθεί, όπως και όλοι οι άνθρωποι, σε ηλικία τριάντα τριών (33) ετών, αλλά τυφλό, λόγο που δεν το άφησαν να γεννηθεί και να λάβει το Άγιο Βάπτισμα.
 
Κατά την ημέρα αυτή, θα ζητήσει φοβερό λόγο από τον γιατρό σφαγέα, από τον δυστυχή και άβουλο πατέρα, αλλά πολύ περισσότερο από την φόνισσα μητέρα του γιατί το έστειλε και το παράδωσε στην σφαγή έτσι αφώτιστο. Ποιος το έχει αυτό το δικαίωμα; 
 
«Θα προτιμούσα να σας ασπαστώ κατά την κηδεία σας νεκρές ως πόρνες και αμαρτωλές, παρά σαν μητέρες φόνισσες με εκτρώσεις»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.