Σελίδες

18 Ιανουαρίου 2024

Ο Ε.Μασκ «καρφώνει» το WEF στο Νταβός: «Με τον όρο “παραπληροφόρηση” εννοεί οτιδήποτε έρχεται σε αντίθεση με την ατζέντα του»

Η παραπληροφόρηση είναι ο νούμερο ένας κίνδυνος που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι, σύμφωνα με το WEF, συμπέρασμα που προκάλεσε αντίδραση και ανάρτηση από τον Έλον Μασκ που δεν άφησε αναπάντητο το ζήτημα.
 
Πιο συγκεκριμένα πριν από την ετήσια εκδήλωση του WEF στο Νταβός (Ελβετία), διεξήχθη μια μεγάλη έρευνα, με την συμμετοχή 1.490 “ειδικών” σε διαφορετικούς τομείς για την εκπόνηση της Έκθεσης Παγκόσμιου Κινδύνου.
 
Το 53% των ειδικών που συμμετείχαν στην έρευνα αναγνώρισε την παραπληροφόρηση ως τον κύριο κίνδυνο στον τομέα της τεχνολογίας!
 
Αν λάβει κάποιος υπόψη την ανάρτηση του Έλον Μασκ, τότε τα πράγματα μπορεί να γίνουν πάρα πολύ δύσκολα για την ενημέρωση.
 
Ο Έλον Μασκ έγραψε λοιπόν στο X:
«Με τον όρο «παραπληροφόρηση», το WEF εννοεί οτιδήποτε έρχεται σε αντίθεση με την ατζέντα του»!
Και τα ανέφερε ένα-ένα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.