Σελίδες

29 Ιανουαρίου 2024

Με πρόσχημα την πάταξη της φοροδιαφυγής παρακολουθούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ στα social media. Δήλωση από το καθεστώς που αφορά όλους τους Έλληνες

Μία δήλωση αληθινή μεν αλλά τρομακτική δε έκανε προ ολίγου ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής. 
 
Με αφορμή ορισμένα «τρανταχτά» περιστατικά φοροδιαφυγής-«μαμούθ», ο ίδιος δήλωσε, σύμφωνα με ΜΜΕ, κατά λέξη τα εξής:
«Παρακολουθούμε τα πάντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουμε ειδικά ψηφιακά εργαλεία. Υπάρχει ειδική ομάδα η οποία εντοπίζει και στη συνέχεια γίνεται επαλήθευση και ο έλεγχος. Το γενικό μου σχόλιο είναι πως υπάρχει μια αναντιστοιχία εικόνων στα social media με εικόνες πολυτελείας και τη φορολογική εικόνα με πολύ χαμηλά δηλούμενα εισοδήματα ή μεγάλες ζημιές».
 
Δεν είναι τυχαίες οι λέξεις που επιλέχθηκαν! Μπορεί τα παραδείγματα να θεωρούνται «ακραία» (π.χ. πολυτελής βίος) ωστόσο το μήνυμα αφορά όλους τους Έλληνες. 
 
Τίποτα επομένως δεν μένει κρυφό. Είμαστε στην εποχή που τα πάντα καταγράφονται!! 
Και μάλιστα όχι μόνο καταγράφονται, αλλά όλοι έχουν…συνηθίσει να τους παρακολουθούν σε ό,τι κι αν κάνουν! Το θεωρούν “φυσιολογικό“. 
 
Έτσι ακριβώς δηλαδή όπως όλοι συνήθισαν τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές να λαμβάνουν εν μία νυκτί πληροφορίες που άλλες εποχές θεωρούνταν «απόρρητες», και να “ανοίγουν” τραπεζικούς λογαριασμούς/θυρίδες! 
Και έπεται συνέχεια… 
 
το είδαμε ΕΔΩ
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Το να πατάξουν την φοροδιαφυγή όλοι οι Ελληνες, το θέλουμε εκτός από τους απατεώνες...
Φυσικά κατά μία άλλη όχι απαραίτητα λανθασμένη εκδοχή, επειδή το ίδιο το κράτος είναι απατεώνας και κλέφτης και κάνει πλάτες γενικώς στους απατεώνες, όλο αυτό είναι ένα μεγάλο παραμύθι....
 
Το θέμα είναι ότι με την πρόφαση αυτή, το κράτος παρακολουθεί τα πάντα στο διαδίκτυο...
Ετσι η ιδιωτικότητα μας, πάει περίπατο...
Αλλά για πια ιδιωτικότητα μιλάμε;
Αφού η συντριπτική πλειοψηφία τα καρφώνει όλα στο διαδίκτυο... για την ζωή της, από μόνη της.
Ετσι λοιπόν όποιος θέλει να έχει ακόμα ψήγματα ελευθερίας από την παρακολούθηση του Μεγάλου Αδερφού, θα πρέπει να διαγράψει τα προφίλ του στο διαδίκτυο ή τουλάχιστον να μην ανεβάζει καμμία προσωπική πληροφορία ή εικόνα και να διαθέτει ΜΟΝΟ πλασματικά και με ψευδώνυμα προφίλ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.