Σελίδες

2 Ιανουαρίου 2024

ΗΠΑ: Οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων μετατρέπονται σε νεκροταφεία Ηλεκτρικών Οχημάτων (EV)

Μετάφραση: Απολλόδωρος
28 Δεκεμβρίου 2023 | Olivia Murray | Διάβαστε το εδώ
 
Όταν έχεις έμπειρους εγκληματίες να διευθύνουν τη νομοθετική διαδικασία, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έχεις μια κυβέρνηση κορεσμένη από κλοπή, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά.
 
Χθες, η Wall Street Journal δημοσίευσε μια νέα έκθεση, αποκαλύπτοντας αυτό:
“Η αύξηση των πωλήσεων των ηλεκτρικών οχημάτων έπεσε στο κενό στις ΗΠΑ φέτος, και ο αντίκτυπος γίνεται αισθητός σε ολόκληρη τη βιομηχανία.
 
Οι συντάκτες του άρθρου υποθέτουν ότι οι "σχετικά υψηλές τιμές" των ηλεκτρικών οχημάτων μπορεί να έχουν κάποια σχέση με τη "διστακτικότητα" των ανθρώπων να κάνουν τη στροφή - επειδή τα 54.000 δολάρια κατά μέσο όρο για ένα ηλεκτρικό όχημα (που είναι 5.000 δολάρια περισσότερα από το μέσο όχημα φυσικού αερίου) είναι μόνο ένα "σχετικά υψηλό" κόστος για ένα αυτοκίνητο. 
 
Σημείωσαν επίσης ότι λόγω της "ταχείας αύξησης" των πωλήσεων, το απόθεμα δεν κινείται. Σοκαριστικό. Σύμφωνα με τα Bidenomics, λίγοι έχουν τα χρήματα για να τα ρίξουν σε ένα όχημα που δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανείς.
 
Από την έκθεση:
 
“Οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων άρχισαν να σταματούν στο δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, μια κίνηση που τα στελέχη των αυτοκινητοβιομηχανιών απέδωσαν στις σχετικά υψηλές τιμές των ηλεκτρικών μοντέλων.
Ως αποτέλεσμα, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τα φορτηγά συσσωρεύονται στους χώρους των αντιπροσώπων, αναγκάζοντας τις αυτοκινητοβιομηχανίες να επανεκτιμήσουν τα επενδυτικά τους σχέδια.
 
Προσέξτε τώρα, αυτό συμβαίνει παρά τα χρήματα που οι ίδιες οι εταιρείες έχουν ρίξει στην ανάπτυξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, πέρα από τα δισεκατομμύρια που αναγκαστήκαμε να ρίξουμε στο σύστημα μέσω κυβερνητικών εκβιασμών. Αυτό είναι παραφροσύνη.
 
[Ο φορολογούμενος επιδοτεί ολόκληρη τη βιομηχανία και τους ίδιους τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων]- πριν από ένα μήνα περίπου, έγραψα ένα δοκίμιο σχετικά με μια νέα έκθεση που διαπίστωσε ότι οι φορολογούμενοι καλύπτουν περισσότερο από το 93% του κόστους για την "τροφοδοσία" των αυτοκινήτων με μπαταρίες.
 
 
Ναι, όλα τα ασφάλιστρα μας ανεβαίνουν για να αντισταθμίσουν τη τεράστια Aστική Ευθύνη.
 
Θυμάστε όλη την οργή για τη Solyndra; Για να σκεφτείτε, αυτή ήταν μόνο μια ασήμαντη απώλεια ~500 εκατομμυρίων δολαρίων για τους φορολογούμενους - αυτό είναι δισεκατομμύρια... και συνεχίζει να αυξάνεται.
 
Διαβάστε περισσότερα στο American Thinker
 
Δικτυογραφία:
Auto Dealerships Turning Into Electric Vehicle Boneyards - Climate Change Dispatch

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.