Σελίδες

28 Ιανουαρίου 2024

Στο "The Ellinikon" θα εφαρμοστεί το γνωστό αποφθεγμα του Σβαμπ για τις γειτονιές των 15 λεπτών... Βελάστε ελεύθερα...

Ο Bastien Girod, μέλος του Ελβετικού Εθνικού Συμβουλίου, και προστατευόμενος του διαβόητου Κλάους Σβαμπ, μιλώντας στο συνέδριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ 2023, είπε πως υπάρχει ανάγκη για έξυπνες γειτονιές των 15 λεπτών ή όπως τις αποκάλεσε βιώσιμες συνοικίες, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μην χρειάζεται να έχουν αυτοκίνητο!
 
Με λίγα λόγια αυτό το οποίο διαφημίζει είναι η δημιουργία συνοικιών οι οποίες θα διαθέτουν ότι χρειάζεται ένας άνθρωπος σε ακτίνα 15 λεπτών της ώρας από τον ίδιο, εάν αυτός κινείται με τα πόδια.
 
Πρόκειται για έναν ιδιότυπο «κατ’οίκον περιορισμό» όπου ο «φυλακισμένος» θα προαυλίζεται στην συνοικία του! 
 
Φυσικά όλο αυτό για να συμβεί πρέπει να υπάρξει πτώση του βιοτικού επιπέδου, περιορισμός στην ελευθερία κινήσεων και φυσικά στο τέλος περιορισμό και στην γενικότερη ελευθερία, γιατί κάποιος που εκφράζεται ελεύθερα κάποια στιγμή θα θίξει στους γύρω του ότι έχει βαρεθεί να πηγαίνει σε αποστάσεις 15 λεπτών από το σπίτι του και θα θέλει να δει και κάτι άλλο… 
 
Αυτό πλασάρεται μαζί με το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής, ότι δηλαδή οι άνθρωποι θα σταματήσουν να παράγουν διοξείδιο του άνθρακα αφού δεν θα χρησιμοποιούν οχήματα που καταναλώνουν καύσιμα ή ενέργεια και άρα με αυτόν τον τρόπο θα σωθεί ο… πλανήτης. 
 
Υπενθυμίζεται ότι επί της ουσίας πρόκειται για την εφαρμογή των διδαγμάτων που προέκυψαν από τα lockdowns κατά την διάρκεια της πανδημίας 
 
Αυτές δεν είναι οι δικές του απόψεις, είναι οι απόψεις του ιδρυτή του παγκόσμιου οικονομικού Φόρουμ Κλάους Σβαμπ. 
 
Ο Κλάους Σβαμπ και οι διεθνιστικοί κύκλοι των οποίων μαζί με τον Τζορτζ Σόρος αποτελούν τη βιτρίνα τους και το μακρύ τους χέρι, θέλουν να επιτύχουν τον απόλυτο έλεγχο σε όλους τους ανθρώπους κάτι το οποίο φιλοδοξούν να κάνουν με την εξάπλωση και την ανάπτυξη της τεχνολογίας.
 
Αυτοί τον επιδιωκόμενο έλεγχο των παρουσιάζουν ως την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» και ότι θα είναι κάτι ευεργετικό για την Ανθρωπότητα. 
 
Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του WEF Κλάους Σβαμπ παραδέχεται δημοσίως πως οι άνθρωποι που έχουν εκπαιδευτεί από τον ίδιο και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και ενστερνίζονται τις ίδιες ιδέες για την Μεγάλη Επανεκκίνηση, έχουν διεισδύσει στις κυβερνήσεις και προωθούν την «παγκόσμια ιθαγένεια».
 
Το Φόρουμ, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του διευθύνεται από τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο, τον Klaus Schwab. 
 
«Διοικείται από ένα Διοικητικό Συμβούλιο, εξαιρετικά άτομα που ενεργούν ως θεματοφύλακες της αποστολής και των αξιών του και επιβλέπουν το έργο του φόρουμ για την προώθηση της παγκόσμιας ιθαγένειας».
 
φωτογραφία από ΕΔΩ 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Βλέποντας την φωτογραφία από το Ελληνικό, ίσως πλέον καταλαβαίνετε τι δουλειά είχε πάνω στο γραφείο του πρωθυπουργού το βιβλίο του Κάρλ Σβαμπ για την "Μεγάλη Επαννεκίνηση"...
Πάνε να μας την φορέσουν με το στανιό...

2 σχόλια:

  1. ...πάντως, τὸ ὅτι μὲ πονηρία πᾶνε
    νά περάσουν τὴν ἀϕύσικη
    δ υ σ τ ο π ί α τους

    ὅπως πάντα κάνουν ἄλλωστε,
    ὅσοι ἐπαγγέλλονται ἕναν ἐπί γῆς παράδεισο...
    στὴν κοιλάδα τοῦ κλαυθμῶνος

    (ὅπως κατάντησε νἄναι ἡ γῆ μετά τὴν π τ ῶ σ ι τῶν πρωτοπλάστων)


    ἔτσι, νἄχουμε τὸ νοῦ μας,
    μὴν λατρεύουμε ὥς ἐλευθερία καὶ δικαίωμα

    τὴν δυστοπία τοῦ χθές

    ποὺ οἱ προκάτοχοί τους,
    δυνᾶστες,
    μὲ πονηρία ἤ μὲ τὸ στανιό ἐπέβαλαν σὲ δύση κι ἀνατολή
    (καπιταλισμός, κομουνισμός)

    καὶ νά λατρεύουμε τά χτεσινά ἀϕύσικα, ποὺ γέννησαν

    τὰ σημερινά δ ι ε σ τ ρ α μ έ ν α...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ........Αυτό πλασάρεται μαζί με το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής, ότι δηλαδή οι άνθρωποι θα σταματήσουν να παράγουν διοξείδιο του άνθρακα αφού δεν θα χρησιμοποιούν οχήματα που καταναλώνουν καύσιμα ή ενέργεια και άρα με αυτόν τον τρόπο θα σωθεί ο… πλανήτης. ...

    ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΚΕΨΗΣ !
    ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΝΤΑΣ ΜΗΔΕΝ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ.
    ΤΑ ΠΟΝΤΟΠΟΡΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΜΗΔΕΝ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ.
    ΟΙ ΑΓΕΛΑΔΕΣ Ή ΦΕΛΟ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ Ή ΣΦΑΓΕΙΟ
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΗΝ ΧΙΤΙΝΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ.
    https://nikh.gr/arthra/arthra/374-entomofagia-kai-pithanoi-kindynoi-gia-ton-anthropo

    https://www.google.com/search?newwindow=1&sca_esv=602175580&sxsrf=ACQVn08l31j4L82un3SkRX40lSXvY_kA5g:1706462251815&q=%CF%87%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B7+%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%82&sa=X&ved=2ahUKEwiH9d2iy4CEAxW89wIHHfRPDhcQ1QJ6BAh-EAE

    ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ .
    ΔΙΑΛΛΕΧΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.