Σελίδες

22 Ιανουαρίου 2024

Οι πεθαμένοι νεκροί ….

Χαίρετε
 
 
Β Θεσ. 2,3 μή τις ὑμᾶς ἐξαπατήσῃ κατὰ μηδένα τρόπον· ὅτι ἐὰν μὴ ἔλθῃ ἡ ἀποστασία πρῶτον καὶ ἀποκαλυφθῇ ὁ ἄνθρωπος τῆς ἁμαρτίας, ὁ υἱὸς τῆς ἀπωλείας,
 
Η κατάσταση που θα έχει επικρατήσει ολοκληρωτικά στον κόσμο πρίν να εμφανιστεί ο ὁ υἱὸς τῆς ἀπωλείας θα είναι η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. 
Αλλά τι είναι η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ;
 
Είναι όχι απλά η διακοπή σχέσης με τον Θεό, αλλά η εσωτερικά με την καρδιά μου, μεγάλη απόσταση από το θέλημα του Θεού, η οποία είναι δύσκολο να γεφυρωθεί πλέον.
 
Είναι το Ματθ. 15,8 ἐγγίζει μοι ὁ λαὸς οὗτος τῷ στόματι αὐτῶν καὶ τοῖς χείλεσί με τιμᾷ, ἡ δὲ καρδία αὐτῶν πόῤῥω ἀπέχει ἀπ᾿ ἐμοῦ· 
 
Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ είναι εσωτερική κατάσταση είναι ΘΑΝΑΤΟΣ αποκοπή από την πηγή της ζωής και όχι εξωτερική και φανερή. 
 
Η αποστασία κρύβεται και γίνεται αντιληπτή μόνο από τις ενέργειες του ανθρώπου, τα γεγονότα, την κατάσταση που επικρατεί, όσο και αν μοιάζει ζωντανός ο αποστάτης είναι νεκρός, είναι ένα ζόμπυ.
 
Όταν έρχεται το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, την τεκνοθεσία, ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε αυτή την ακαθαρσία, το βδέλυγμα ως επιλογή για την κοινωνία, αυτό δηλώνει το βαθμό ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ μας. 
 
Επειδή δεν έχει έλθει αυτή η εσωτερική κατάσταση της αποστασίας στον Ελληνικό λαό, ούτε στον κλήρο, έρχεται η ώρα της σύγκρουσης των αποστατών με τους πιστούς ακόμα στην καρδιά τους στον Θεό. 
 
Αυτό θα φέρει την Πολιτειακή ανωμαλία, την σύγκρουση των νεκρών με τους ζωντανούς. 
Στην Ελλάδα μας υπάρχουν ακόμη ζωντανοί στην καρδιά, που δεν έχουν προσκυνήσει τον σατανά, αλλά και νεκροί στην καρδιά, πεθαμένοι πνευματικά και δεν θα δεχτούν τις επιλογές των πεθαμένων...
 
Ματθ. 8,22 ὁ δὲ Ἰησοῦς εἶπεν αὐτῷ· ἀκολούθει μοι, καὶ ἄφες τοὺς νεκροὺς θάψαι τοὺς ἑαυτῶν νεκρούς.
 
Καλή Φώτιση και Αρχή Μετανοίας 
 
Γ.Μ 
 

1 σχόλιο:

  1. Η αποστασία είναι ανταρσία, συνειδητή και επιθετική εναντίωση στο Θεό και το θέλημά Του.
    Ο πρώτος αποστάτης υπήρξε ο διάβολος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.