Σελίδες

29 Ιανουαρίου 2024

Ο Ζαφειράκης

Κάποτε σε μια γειτονιά των Δυτικών προαστίων, ζούσε ένα καλοβαλμένο «αγόρι» (σε λίγο θα διευκρινισθεί προς τι τα εισαγωγικά), που κυκλοφορούσε με πολύ κοντά και πολύ εφαρμοστά σορτσάκια και πολύ στενά μπλουζάκια. 
 
Tου Χρήστου Μπολώση
 
«Ζαφείρης» το κανονικό του, «Ζαφειράκης» τα καλλιτεχνικό του. Ο Ζαφειράκης λοιπόν, τα βραδάκια έβγαινε στην πόρτα της αυλής του σπιτιού του και έπιανε κουβέντα με την τοπική αλαναρία, που έσπαγε πλάκα. Και έσπαγε πλάκα, διότι.....
 
Την συνέχεια του άρθρου θα την διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο, διότι ο Blogger δηλαδή η Google, θεώρησε ότι το εν λόγω άρθρο παραβιάζει την πολιτική περί ρητορικής μίσους (!!!!) και την διέγραψε....

Αυτά και καλό βόλι στους «δεξιούς» βουλευτές της ΝΔ και η στήλη σας κάνει δώρα ένα βιντεάκι και ο Θεός να βάλει το χέρι Του.

Υστερόγραφο:
 
Το παρακάτω κείμενο άσχετο με τους ΛΟΑΤΚΙ (μη τα φορτώνουμε όλα σ’ αυτούς) αλλά εξαιρετικά επίκαιρο, το έστειλε ο φίλος μου Ηρακλής Β., από ένα πανέμορφο νησί του Αιγαίου:
 
Ελλάς το μεγαλείο σου!
 
80 γιοι και θυγατέρες πανεπιστημιακών δασκάλων, κρατούν ομήρους 350.000 φοιτητές.
 
Πανεπιστήμιο Αθηνών: διόρισαν ή “εξέλεξαν” 44 παιδιά τους 
Αριστοτέλειο: στους 189, οι 69 συγγενείς 
Πελοποννήσου: 10 ζευγάρια καθηγητών 
Ιατρική Σχολή: οι μισοί έχουν διορίσει εξαδέλφια και ανίψια
 
Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ανάρτηση του Νίκου Φελέκη με πεπραγμένα του ζεύγους Χριστινάκη να φρίξετε. Βρώμα και δυσωδία.
 
Είναι οι ίδιοι καθηγητές και τα σόγια τους, που πολεμούν με λύσσα τα ιδιωτικά πανεπιστήμια μαζί με τους τενεκέδες φοιτητές και τα δήθεν προοδευτικά κόμματα της αντιπολίτευσης:
 
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Α.Ε.Ι. 
 
Πριν πολλά χρόνια στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κοσμήτωρ ήταν η Ελένη Χριστινάκη, καθηγητής ο Παναγιώτης Χριστινάκης. 
 
Από κει και πέρα παρακολουθήστε την πορεία της οικογένειας:
 
Η κόρη Ειρήνη Χριστινάκη έλαβε διδακτορικό τον Αύγουστο του 2004 από τον πατέρα της Παναγιώτη Χριστινάκη, τότε Πρόεδρο του Τμήματος που ήταν επιβλέπων του διδακτορικού της, έχοντας αποτύχει στις προσπάθειές της για διδακτορικό στη Νομική Αθηνών και στη Νομική Θράκης. Σε λίγους μήνες εκλέγεται… κατ΄ ευθείαν επίκουρη καθηγήτρια, παρακάμπτοντας το νόμο που απαιτεί κάποια χρόνια διδασκαλίας σε ΑΕΙ μετά την απόκτηση του διδακτορικού. Χαρακτηρίστηκε διεθνούς κύρους επιστήμων (!!!) και, άκουσον άκουσον, μέσα σε τρία χρόνια το 2008 σε ηλικία 35 ετών (!) γίνεται τακτική ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ (!!!), παρακάμπτοντας πάλι το νόμο.
 
Στη συνέχεια ο γαμπρός Χριστινάκη, Αθανάσιος Γλάρος και σύζυγος της Ειρήνης Χριστινάκη, εκλέγεται επίκουρος καθηγητής στο ίδιο Τμήμα. Ο αδελφός του γαμπρού Χριστινάκη, Γεώργιος Γλάρος ετοιμάζεται και αυτός για άλλη θέση στο ίδιο Τμήμα.
 
Η άλλη κόρη του Χριστινάκη, Όλγα Χριστινάκη, ετοιμάζεται και αυτή για τη Σχολή και πήρε θέμα διδακτορικού με επιβλέπουσα την αδελφή της, Ειρήνη Χριστινάκη.
 
Ο άλλος γιός Χριστινάκη, Επαμεινώνδας Χριστινάκης, πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας, δάσκαλος στην Κύπρο, χωρίς πτυχίο Θεολογίας και χωρίς μάστερ που είναι απαραίτητο, γίνεται και αυτός υποψήφιος διδάκτωρ και στην επιβλέπουσα επιτροπή ορίζεται πάλι ο καθηγητής Χριστινάκης.
 
Αυτά…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.