Σελίδες

13 Ιανουαρίου 2024

ΤΕΛΟΣ το πέταγμα του Αετού της Α.Ε.Κ. ! (Καί αυτό σας ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ κύριοι; Έντονα, έ;)

Φυσικά καί ΔΕΝ τους πήρε ο ...πόνος για το ζώο. 
 
Με αυτό που συμβολίζει τα έχουν βάλει και πέτυχαν με δικολαβίες, την απαγόρευση ενός από τα ελάχιστα πλέον στοιχεία, που δίνουν κάποιον ιδεολογικό συμβολισμό σε αυτήν την ομάδα...
 
Βλέπετε, αν η 'κουηρ' με το βυσσινί μαλλί πάει το σκυλάκι της, που το έχει κουρέψει σαν καρνάβαλο σε αγώνα επίδειξης, για μοστράρισμα, φωτογραφίες και για να πηδάει εμπόδια και το τρέχει όλη μέρα για να τσιμπήσει βραβείο, είναι όλα 'οκ'.
 
Ενώ, άν ο εκπαιδευτής και ιδιοκτήτης του αετού, κάνει επίδειξη και άσκηση στο ζώο πριν τους αγώνες, είναι "κακοποίηση"...
 
"Όλοι είναι ίσοι, αλλά κάποιοι είναι πιο ίσοι από τους άλλους"...
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Για να έχετε ιδίαν άποψη μπορείτε να δέιτε το σχετικό βίντεο από τα εγκαίνια του γηπέδου για να διαπιστώσετε αν υπήρχε η παραμικρή υπόνοια κακοποίησης του αετού...
 
Είναι ορθοπολιτικά τομάρια...
Και θέλουν να ξεχάσει η νεολαία μας και την ιστορία της και τους συμβολισμούς της παράδοσής μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.