Σελίδες

20 Ιανουαρίου 2024

Χέρι χέρι σε πηγαίνω και με πας… Τιμές προσιτές…

Δεν νομίζω, αγαπητοί φίλοι, να υπάρχει κάποιος εξ υμών που να μην έχει πειστεί ότι το πολιτικό δημοκρατικό μας τόξο μάς δουλεύει ασύστολα.
 
Εχουμε μία κυβέρνηση η οποία με ένα πραγματικό ποσοστό της τάξεως του 25% (αν υπολογίζουμε το 46,26% που ήταν η αποχή και βάσει του συνόλου των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων) παίζει χωρίς αντίπαλο.
 
Από την άλλη, έχουμε μία αξιωματική αντιπολίτευση που συγκέντρωσε το 9,4% στις εκλογές. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 6,2% και το «τιμημένο» με 4%.
 
Τα δύο κόμματα εξουσίας, λοιπόν, που μισούνται (και καλά…) θανάσιμα, πιασμένα χέρι χέρι, καταπώς έλεγε το τραγούδι του Γεράσιμου Λαβράνου, σε στίχους Κώστα Πρετεντέρη, ψηφίζουν όλα τα σοβαρά νομοσχέδια, που αργά, αλλά σταθερά θα καταστρέψουν την πατρίδα μας.
 
Ετσι, μετά τον νόμο για τους λαθρομετανάστες, επίκειται και η ψήφιση του νόμου περί του γάμου των ΛΟΑΤΚΙ από τα συνεταιράκια. Με διάφορες πονηρούτσικες ανακοινώσεις απήλλαξαν τους βουλευτές της Ν.Δ. πάνω που θα… ξεσηκώνονταν (!), αφού έχουν σίγουρη την υπερψήφιση, μια και ο σ. Κασσελάκης έθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας, κοινώς εφαρμογής του «νόμου μαντρώματος».
 
Κρίμα, διότι έχασαν την ευκαιρία να γίνουν ήρωες οι κ. Βορίδης, Αδωνις, Πλεύρης, καθώς και οι «σκληροί παλιοί Δεξιοί», όπως οι κ. Τραγάκης, Κακλαμάνης κ.λπ. Μίαν ετέραν φορά.
 
 
Τιμές προσιτές…
 
Διάβασα στην «κυριακάτικη δημοκρατία» τα σχετικά με τους γκέι γάμους και δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα και πολλά, τόσο για όσα ισχύουν διεθνώς όσο και για το κυοφορούμενο από την κυβέρνηση (λέγε με «Μητσοτάκης») σχέδιο νόμου.
 
Εκείνο, πάντως, για το οποίο είμαι σίγουρος είναι ότι στο εγγύς μέλλον θα αναβιώσουν σκηνές των παλιών ελληνικών μελό ταινιών, τότε που το κοριτσάκι ή το αγοράκι (συνήθως ο Βασιλάκης Καΐλας) μεγαλώνοντας ανακάλυπταν από κάποιον καλοθελητή (συνήθως την Εφη Οικονόμου ή την Τασσώ Καββαδία) ότι άλλη ήταν η μητέρα τους (συνήθως η Ελένη Ζαφειρίου) και όχι αυτή που μέχρι τώρα ήξεραν.
 
Βέβαια, τα πράγματα θα έχουν προσαρμοστεί στις ΛΟΑΤΚΙ συνήθειες. Κάτι τέτοιο θα γίνει με τις «παρένθετες» μητέρες του κ. Μητσοτάκη.
 
Ένα καλό από αυτή την υπόθεση, το οποίο ουδείς οικονομικός εγκέφαλος εντόπισε, πλην ίσως του κ. Μητσοτάκη, είναι ότι ανοίγουν νέες θέσεις εργασίας, με νέο επάγγελμα να εισβάλλει στην αγορά – αυτό της παρένθετης μητέρας.
 
Μην εκπλαγείτε, λοιπόν, αν σε λίγο αρχίσουμε να διαβάζουμε αγγελίες του τύπου: «Νεαρή γυναίκα, αρκούντως νταβραντισμένη και χαίρουσα κακοήθους υγείας, αναλαμβάνει την κατασκευή τέκνου για γονείς Α και Β οικογενείας ΛΟΑΤΚΙ. Εχεμύθεια. Τιμές απολύτως προσιτές. Πληρωμή μόνο με POS».
 
Καλημέρα σας, κ. Ιερώνυμε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.