Σελίδες

22 Ιανουαρίου 2024

Τα μέτρα στήριξης της οικογένειας υπερτονίζουν την αφόρητη διπλοπροσωπία του πρωθυπουργού

Δελτίο Τύπου: 
Τα μέτρα στήριξης της οικογένειας υπερτονίζουν την αφόρητη διπλοπροσωπία του πρωθυπουργού
 
Ο πρωθυπουργός κατά τη συνήθη πρακτική του, νομίζει ότι με αυξήσεις επιδομάτων μπορούν να λυθούν κρίσιμα θέματα και κυρίως το σοβαρότερο σήμερα, που είναι το δημογραφικό πρόβλημα. Θετική η αύξηση του επιδόματος που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, αλλά από τότε που θεσπίστηκε το μέτρο οι γεννήσεις έκαναν ρεκόρ μείωσης στις 72.000. Κάτι που σημαίνει ότι είναι αποσπασματικό και δεν εντάσσεται σε μια ολοκληρωμένη πολιτική αντιμετώπισης του δημογραφικού. Από τη μια προωθεί «γάμους» ομοφυλοφίλων, νομοσχέδιο που σαφώς στρέφεται κατά του οικογενειακού θεσμού και από την άλλη, για να ξεπλύνει ενοχές και να μετριάσει τη βαθιά δυσφορία και αντίδραση του λαού στα ακατανόητα σχέδια της, μοιράζει χρήματα. Δεν καταλαβαίνει ο κ. Μητσοτάκης ότι αυτοακυρώνεται και εκτίθεται με την απροκάλυπτη υποκρισία του; 
 
Αν θέλει να υποστηρίξει την οικογένεια και την γέννηση παιδιών, τους αυριανούς γονείς, να αποσύρει, να μην φέρει προς ψήφιση στη Βουλή, το επαίσχυντο νομοσχέδιο που αναστατώνει την κοινωνία. Ειδάλλως ότι μέτρα λαμβάνει απλώς υπερτονίζουν την αφόρητη διπλοπροσωπία του.
 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ

1 σχόλιο:

  1. ..........Ειδάλλως ότι μέτρα λαμβάνει απλώς υπερτονίζουν την αφόρητη διπλοπροσωπία του..
    ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ Κ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ .
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΣΛΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ .
    ΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ .
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ Κ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ .
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙΧ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.