Σελίδες

7 Ιανουαρίου 2024

Κάπου εκεί κοντά είναι και ο Μεγάλος...

Μία σειρά εντυπωσιακών φωτογραφιών από το αναστηλωμένο ανάκτορο του Φιλίππου Β’ στις Αιγές έρχονται στο φως της δημοσιότητας . Πηγή ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 
 
Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας
 
ΑΙΓΕΣ - ΠΡΕΣΠΕΣ ένας χωμάτινος δρόμος ιστορίας και "πλαστογραφίας" για να καλυφτούν τα γεωπολιτικά κενά και οι σχεδιασμοί των ισχυρών στα Βαλκάνια.
 
Αρχές 2024 έγινε ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ του μνημείου της Ελληνικοτάτης Μακεδονίας - Μάρτιος του 2018 έγινε " κατεδάφιση της ιστορίας" μετά ξύλου σε αθώους πολίτες που διαμαρτύρονταν για τα Ιστορικά Θέσφατα.
 
Μια παρένθεση (εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μην γνωρίζουν τι σημαίνει πνευματικός νόμος, αλλά σίγουρα φαίνεται να τον νοιώθουν με τις τάσεις αυτοδιάλυσης; )
Πρέπει να δώσουν λόγο γιατί έτσι αποφάσισε η Ελληνική Βουλή τότε;
Αν δεν δώσουν επαρκείς εξηγησεις θα μιλήσει πάλι η γη και το αφράτο χώμα της Μακεδονίας.
 
Όταν θα μιλήσει η γη, τότε όλοι θα σιωπήσουν και κυρίως οι ξένοι μέντορες που νόμιζαν ότι μπορούν να πλαστογράφησουν την Ελληνική ιστορία που είναι Παγκόσμια.
 
Ήδη όλοι αυτοί με όσα συμβαίνουν στα Βαλκάνια νοιώθουν ότι η συμφωνία των Πρεσπών έχει ημερομηνία λήξης γιατί την ιστορία την γράφει ο Αρχηγός και Τελειωτής της ανθρώπινης Ιστορίας, ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός που έχει "βαπτίσει" το Ελληνικό Έθνος με ποταμούς αιμάτων και το στόλισε με χρυσές σελίδες ιστορικής δόξας.
 
Την έκπληξη όμως την κρατάει για το τέλος των ημερών αυτής της νεοποχίτικης ιστορικής περιόδου και η έκπληξη είναι η Εύρεση του σκηνώματος του Μεγάλου.
 
Και θα βρεθεί ο Μεγάλος την στιγμή που θα μετακομίζουν οι ιστορικοί πλαστογράφοι σε άλλες περιοχές και όταν η Ελλάδα θα ελευθερώνεται από την μιζέρια των οσφυοκαμπτών της και θα κινείται προς την Καθ' ημάς Ανατολή δηλ.εκεί που προχώρησε πολιτισμικά ο Μέγας Αλέξανδρος.
 
Έλεγε ο Πατρο Κοσμάς: " τότε η γη θα ανοίξει και θα δώσει τους θησαυρούς της"
Η Ρωμιοσύνη με το ΠΟΘΟΎΜΕΝΟ που τόσο πολύ την πολεμούν θα στολιστεί με τέτοιους και άλλους θησαυρούς .
 
Άντε βρε παιδιά να στολίσουμε και εμείς τις στολές του βαπτίσματος μας με έμπρακτη μετάνοια και γνώση της πραγματικής ιστορίας μας που είναι οικουμενική και όχι εθνοκαπηλευτική όπως συμφέρει να μας κατηγορούν όλοι οι "γιούφτοι" με γραβάτες.
 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.