Σελίδες

6 Ιανουαρίου 2024

Μνημόσυνο των 5 ετών του Κωνσταντή Κατσίφα (με τον φακό του Γιάννη Κατσεά)

από το κανάλι Giannis Katseas 
 
Οι Αρχαίοι Ελληνες συνήθιζαν να λένε ένα ρητό, "νεκρός είναι αυτός που πλέον δεν μνημονεύεται", που συνεχίζεται και από την Ορθοδοξία μας. Σε πείσμα λοιπόν της εποχής μας που όλα πλέον λησμονιούνται λες και κάποιο μαγικό χέρι σβήνει με σφουγγάρι από τον μαυροπίνακα (όπως τότε που πηγαίναμε σχολείο), όλα τα σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν τον Ελληνισμό μέσα και έξω από τα στενά και ασφυκτικά σύνορα, που όρισαν για την Πατρίδα μας οι "μεγάλες δυνάμεις", μια μικρή παρέα από Θεσσαλονίκη και Αθήνα πραγματοποιούμε κάθε χρόνο ένα ετήσιο μνημόσυνο υπέρ ανάπαυσης του τελευταίου ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ που θυσίασε την ζωή του για την Σημαία μας. Δεν θα αναλύσω την ζωή και το έργο του Ηρωα αυτού, γιατί είμαι σίγουρος ότι στις ψυχές των Ελλήνων έτσι έχει αποτυπωθεί. Σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε ζωντανή την μνήμη του και να γίνει ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους μας, που έχουμε ξεχάσει τις Πατροπαράδοτες αξίες του Ελληνισμουύ....
 
ΑΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΗΡΩΑΣ ΜΑΣ. 
 
Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον ΠαπαΝικόλα από το Δελβινάκι που πάντα είναι στο πλευρό μας και έρχεται να πραγματοποιήσει το μνημόσυνο χωρίς να δεχτεί ποτέ να του αναπληρώσουμε ούτε την βενζίνη....
ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΠΑΠΑΣ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.