Σελίδες

16 Ιανουαρίου 2024

5ον Μάθημα Ἱστορίας Ε.Ρ.Ο.Σ. Ἑλληνικό - Ρωμαίικο καὶ Ὀρθόδοξο Σχολεῖο , Τρίτη 16 Ἰανουαρίου 2024 καὶ κάθε Τρίτη 9:00 μ.μ.

Μαθήματα στὸ διαδικτυακὸ Σχολεῖο Ε.Ρ.Ο.Σ. Ἑλληνικό Ρωμαίικο καὶ Ὀρθόδοξο Σχολεῖο 
5ον Μάθημα Ἱστορίας:
Τρίτη 16 Ἰανουαρίου 2024 καὶ κάθε Τρίτη 9:00 μ.μ. 
Ἱστορικά Πατριαρχεία, νεώτερα Πατριαρχεῖα, πρωτεῖο, παράδειγμα Οὐκρανίας, Οἰκουμενικές σύνοδοι, οἰκουμενισμός, πανθρησκεία.
 
Μαζί μας ὁ Καθηγητής ἱστορίας τοῦ Ἰονίου Πανεπιστημίου Δημήτρης Μεταλληνός
2ον Μάθημα τοῦ Δημήτρη Μεταλληνοῦ 
 
Ἀγαπητοί φίλοι, φίλες χαίρετε.
 
Σᾶς ἐνημερώνουμε ὅτι θά πραγματοποιοῦνται μαθήματα στὸ διαδικτυακὸ Σχολεῖο Ε.Ρ.Ο.Σ. Ἑλληνικό - Ρωμαίικο καὶ Ὀρθόδοξο Σχολεῖο τοῦ Δ.Ε.
 
Ἐγγραφὲς μαθητῶν ἐδῶ
 
Τὰ μαθήματα θὰ ξεκινήσουν μὲ πρῶτο διδάσκοντα τὸν καθηγητὴ φυσικῆς καὶ φιλοσοφίας ΔΠΘ Γεώργιο Παῦλο.
Παράλληλα θὰ κληθοῦν νὰ διδάξουν καὶ πολλοὶ ἄλλοι ἐπιστήμονες καὶ ἄνθρωποι τῶν γραμμάτων τῆς Ἱστορίας τῆς ἐπιστήμης τῆς Τέχνης τῆς Ὑγείας, τῆς Γεωπολιτικής, τῆς Θεολογίας κλπ.
 
Ὅσοι παρακολουθοῦν ζωντανὰ θὰ μποροῦν νὰ λαμβάνουν καὶ κάποιο εἶδος ἀρχείου ὅταν θὰ ὁλοκληρωθεῖ ὁ κύκλος μαθημάτων.
 
Σᾶς εὐχαριστοῦμε
 
Ἐκ τῆς Γραμματείας τοῦ Δικτύου Ἑλληνισμοῦ 
____
 
Σύνδεσμος Zoom
Πιέστε τόν παρακάτω σύνδεσμο 
Ἰσχύει γιά ὅλα τά μαθήματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.