Σελίδες

22 Ιανουαρίου 2024

Έκτακτη σύγκληση της Ιεραρχίας στις 23 Ιανουαρίου για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών

Η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, με το σάλο που έχει ξεσπάσει για το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, αποφάσισε να συγκληθεί εκτάκτως στις 23 Ιανουαρίου υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.
 
Η συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου έχει προγραμματιστεί να γίνει στο εν Αθήναις Συνοδικό Μέγαρο με μoναδικό θέμα συζητήσεως: «Εκκλησία και θέσπιση γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου», όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση.
 
Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, είναι πολλοί οι Μητροπολίτες που λένε «όχι» στον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ.
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΑΜΙΟ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΑΤΗ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΥΤΕ Κ ΣΕ ''ΑΥΤΟΝ'' ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.