Σελίδες

10 Δεκεμβρίου 2023

Ουκρανός σατανιστής απαιτεί να εκδιωχθούν μοναχοί από τη Λαύρα του Κιέβου (γιατί ο σατανάς αυτούς μέσα στην Λαύρα θεωρεί εχθρούς του κι όχι τους σχισματικούς..)

Τη 1η Δεκεμβρίου 2023 έξω από τη Λαύρα των Σπηλαίων του Κιέβου ένας οπαδός της Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Ουκρανίας Μπογκντάν Ονίσενκο, αυτοαποκαλούμενος «μάγος Βελίαλ» δημοσίως έσκισε και ποδοπάτησε εικόνες των ορθοδόξων Αγίων και την προσωπογραφία του Μητροπολίτη Ονουφρίου
 
Τη στιγμή εκείνη πιστοί προσπάθησαν να μαζέψουν τις σκισμένες εικόνες, προκειμένου να τις περισώσουν από τη βεβήλωση, αλλά η αστυνομία τους απαγόρευσε να το κάνουν.
 
Επίσης, οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να κινήσουν ποινική δίωξη στον Μπογκντάν Ονισένκο για το γεγονός προσβολής των θρησκευτικών αισθημάτων των πιστών. 
 
Ο «μάγος Βελίαλ» επισήμως εμφανίζεται ως λάτρης του σατανά και συγγραφέας βιβλίων αποκρυφιστικού περιεχομένου
 
Ακόμη, συμμετείχε ενεργά στις διαμαρτυρίες οπαδών της Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Ουκρανίας, απαιτώντας την τελική έξωση των μοναχών της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας από τις εγκαταστάσεις της Λαύρας των Σπηλαίων του Κιέβου και τη μεταβίβαση της Λαύρας στη χρήση της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας. 
 
Να αναφερθεί ότι στις 17 Μαΐου ο «μάγος Βελίαλ» από κοινού με άλλους αντιεκκλησιαστικούς ακτιβιστές τέλεσε έξω από τη Λαύρα μια βλάσφημη τελετή της «εξοδίου ακολουθίας», αφού φόρεσε «ιερό εγκόλπιο» με αναπαράσταση του Μπαφομέτ και τη μίτρα με την αναπαράσταση του σατανά και διάβασε ένα νοθευμένο κείμενο της ορθόδοξης συγχωρητικής ευχής. 
 
Κατά τη λεγόμενη αυτή «εξόδιο ακολουθία» οι συμμετέχοντες γάβγιζαν, κορόιδευαν και ούρλιαζαν. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες των ουκρανικών ΜΜΕ, πρόσωπα που συμμετείχαν στην εν λόγω κινητοποίηση, χρηματοδοτήθηκαν από το κόμμα «Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη» του Πέτρου Ποροσένκο. 
 
Τον Σεπτέμβριο ο πρόεδρος της Βερχόβνα Ράντα (Άνω Βουλή) Ρουσλάν Στεφαντσούκ παρασημοφόρησε τον «μάγο Βελίαλ» με κρατικό παράσημο «Υπερηφάνεια και δόξα της Ουκρανίας» για την «μη αδιαφορία, η οποία προσδίδει πίστη ότι ο λαός μας έχει μέλλον». 
 
Χαρακτηριστικό είναι ότι στο συγχαρητήριο μήνυμα προς τον εν λόγω τονίσθηκε: «Έως ότου ζουν και εργάζονται τέτοιοι άνθρωποι, θα ζήσει και το Ουκρανικό έθνος».
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Δυστυχώς γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι ο σατανάς έχει ήδη συμμαχήσει με τους σχισματικούς του Επιφανίου και προσπαθεί να πολεμήσει τους Ορθοδόξους αδερφούς μας που είναι κλεισμένοι μέσα στην Λαύρα του Κιέβου.
Θα δούμε τελικώς αν ο Χριστός μας θα επιτρέψει να γίνουν και μάρτυρες...
Το θέμα είναι ότι δυστυχώς ο Οικουμενικός Πατριάρχης έκανε τεράστιο σφάλμα με την αναγνώριση των σχισματικών καθώς όπως φαίνεται έδωσε δύναμη στον ίδιο τον σατανά...
Αλλά και όλοι όσοι αναγνωρίζουν και συμπροσεύχονται και συλλειτουργούν με τους σχισματικούς τάσσονται ουσιαστικά με τον ..μάγο Βελιάλ και το αφεντικό του.

Παρακολουθήστε τώρα και μερικά στιγμιότυπα από τις τελετές του σατανιστή μάγου και θα καταλάβετε με ποιους έχετε ταχθεί... 
ΥΓ. Παρατηρήστε προσεκτικά τους οπαδούς του και θα καταλάβετε και τι σχέση έχει το κίνημα των των διεστραμμένων ΛΟΑΤΚΙ με τον σατανά.. Ολοι οι νεοταξίτες είναι ίδιοι παντού πλέον...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.