Σελίδες

30 Δεκεμβρίου 2023

Το λαϊκο προσκύνημα του Βασίλη Καρρά και η τρομοκηδείες του κορωνοϊού....

Απεβίωσε ο τραγουδιστής Βασίλης Καρράς. 
Διαβάζουμε ότι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν με κορονοϊό.
Επίσης μαθαίνουμε ότι η σωρός του ετέθη σε λαϊκό προσκύνημα.
 
Ήρθε η ώρα να επαναφέρουμε στη μνήμη μας τον χλευασμό του πρακτορείου Reuters, για τις κηδείες στην Ελλάδα ατόμων που μας έλεγαν ότι πέθαναν με κορονοϊό.
 
Φέρετρα σε νάϋλον σακούλλες, νεκροθάφτες ντυμένοι αστροναύτες και τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης («ελληνική» τηλεόραση) στην υπηρεσία του τρόμου του Ελληνικού λαού και ταυτόχρονα έκαναν όλη την Ευρώπη να γελάει μαζί μας.
 
Σήμερα κατ’ αυτούς ο Καρράς πέθανε από κορονοϊό. Έτσι μας έλεγαν οι τηλε – «επιστήμονες», ότι όποιος έχει κορονοϊό και χίλιες άλλες αρρώστιες, εμείς τον δηλώνουμε «θύμα του κορονοϊού».
 
Σήμερα που ο τρομολαγνεία πέτυχε τον στόχο της με τεράστια ποσοστά εμβολιασμένων, ξέχασαν και τις νάυλον σακούλες και τους νεκροθάφτες ντυμένους αστροναύτες.
Αντίθετα γίνεται και λαϊκό προσκύνημα στα θύματά τους!
Ελληνάκο τώρα σε ξύπνησε ο Καρράς, ή ακόμα συνεχίζεις να απολαμβάνεις τον τρομολήθαργό σου;;;
 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Οπως μου είχε πει καλός φίλος καρδιολόγος στην απορία μου γιατί θάβουν τους ανθρώπους που πεθαίνουν από ή με κορωνοϊό με σφραγισμένα φέρετρα και στολές αστροναυτών, η απάντηση ήταν: "για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο να εμβολιασθεί, αλλά και για να τον κάνουν να πιστέψει ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και να υπακούσει τυφλά σε όλες τις παράλογες εντολές της υγειονομικής χούντας!!!!! 

Το θέμα είναι ότι ο νεκρός με κορωνοϊό δεν αναπνέει, δεν μεταδίδει κορωνοϊό και μετά από λίγα λεπτά της ώρας πουθενά στον νεκρό οργανισμό δεν υπάρχει ίχνος του κορωνοϊού...
Ασε που το μεγαλύτερο ποσοστό όσων πέθαναν εξαιτίας του κορωνοϊού ύστερα από πολλές μέρες νοσηλείας, αν τους γινόταν τεστ λίγο πριν τον θάνατό τους θα διαπιστωνόταν ότι δεν πάσχουν πλέον από τον κορωνοϊό..."

Ρε τι ζήσαμε; Τι θέατρο φάγαμε..;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.