Σελίδες

4 Νοεμβρίου 2023

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Από τη διαρροή της συμφωνίας προμήθειας της Pfizer προκύπτει ότι Η Ευρωπαϊκή Ένωση ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΛΗΡΩΣ ότι το €μβόλιο ήταν ΑΝΑΣΦΑΛΕΣ

Μετάφραση: Απολλόδωρος
1 Νοεμβρίου 2023 | P Gosselin | Διάβαστε το εδώ.
 
Η Pfizer προειδοποίησε την ΕΕ ότι το εμβόλιό της mRNA είχε αναπτυχθεί "ταχύτατα" και ότι οι παρενέργειές του ήταν "άγνωστες". Ωστόσο, η ΕΕ προχώρησε και το πούλησε στο ευρωπαϊκό κοινό ως "ασφαλές και αποτελεσματικό" ούτως ή άλλως.
 
Στο τελευταίο του βίντεο στο YouTube, το οποίο έχει ήδη 200.000 προβολές, ο Γερμανός συγγραφέας Marc Friedrich, ο οποίος έχει κάνει μπεστ σέλερ, αναφέρει πώς η πρόσφατη διαρροή της ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ του εμβολίου mRNA μεταξύ της Pfizer και της ΕΕ δείχνει ότι η ΕΕ παραπλάνησε κατάφωρα τους ίδιους τους πολίτες της".
 
Ο ισχυρισμός ότι τα εμβόλια της Pfizer και της Biontech ήταν "ασφαλή και αποτελεσματικά" ήταν εντελώς επινοημένος από την ΕΕ.
 
"Ταχέως αναπτυγμένο", άγνωστες ανεπιθύμητες ενέργειες
 
Στη σελίδα 48 της Συμφωνίας Παραγωγής και Προμήθειας - η οποία είχε κρατηθεί κρυφή από το κοινό - η Pfizer προειδοποίησε την Ευρώπη ότι το "εμβόλιο" της "αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς" και ότι εναπόκειται στα κράτη μέλη της ΕΕ να μελετήσουν τις επιπτώσεις του εμβολίου μόλις αυτό παρασχεθεί:
 
Απόσπασμα, σελίδα 48 της συμφωνίας παραγωγής και προμήθειας με την ΕΕ.
Το κείμενο συνεχίζεται στην επόμενη σελίδα, όπου η Pfizer προειδοποιεί ρητά ότι, ως εκ τούτου, "οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις δεν είναι επί του παρόντος γνωστές" και ότι δεν ήταν γνωστό αν το "Εμβόλιο" θα είχε οποιεσδήποτε "ανεπιθύμητες ενέργειες".
 
Απόσπασμα, Συμφωνία παραγωγής και προμήθειας με την ΕΕ.
Ο Marc Friedrich χαρακτηρίζει την όλη υπόθεση τεράστιο σκάνδαλο και "πανδημία ψεύδους". 
 
Η συμφωνία παραγωγής και προμήθειας που έγινε με την ΕΕ είναι παρόμοια με εκείνη μεταξύ της Pfizer και της Νότιας Αφρικής, η οποία επίσης διέρρευσε στη δημοσιότητα.Ο αγοραστής (Νότια Αφρική) "αναγνωρίζει ότι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις και η αποτελεσματικότητα του εμβολίου δεν είναι επί του παρόντος γνωστές".
 
Απόσπασμα, συμφωνία προμήθειας με τη Νότια Αφρική
Το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι: Εάν η Pfizer δεν γνώριζε πόσο ασφαλές και αποτελεσματικό ήταν το εμβόλιο, και είπε στην ΕΕ ότι ήταν αδύνατο να το γνωρίζει, τότε γιατί η ΕΕ προχώρησε να πει στο κοινό ότι ήταν ασφαλές και αποτελεσματικό;Δεν υπήρχε τρόπος να το γνωρίζει.
 
Κακόβουλο
 
Αυτό δεν είναι κάτι πολύ δύσκολο να το καταλάβετε. Φανταστείτε την Boeing να προειδοποιεί τις αεροπορικές εταιρείες ότι το νέο της αεροπλάνο είχε "αναπτυχθεί ταχύτατα" και έτσι ήταν άγνωστο αν το αεροπλάνο θα έμενε άθικτο στη μέση της πτήσης. Την ίδια στιγμή οι ρυθμιστικές αρχές θα έδιναν απλώς το πράσινο φως και στη συνέχεια θα έλεγαν στο κοινό ότι το αεροπλάνο ήταν ασφαλές και οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να ανησυχούν για την επιβίβασή τους σε αυτό. Ακόμη χειρότερα, η κυβέρνηση και οι εργοδότες θα έδιναν ακόμη και εντολή να πετάξουν σε αυτό.
 
Αργότερα, μετά από πολλαπλές συντριβές, οι κυβερνητικές ρυθμιστικές αρχές δεν κρατούσαν στατιστικά στοιχεία για την ασφάλεια και απλώς ισχυρίζονταν ότι τα περιστατικά ήταν "εξαιρετικά σπάνια" και ότι συνολικά το προϊόν απέδιδε περισσότερο καλό παρά κακό. Τα άθλια αεροπλάνα θα χρησιμοποιούνταν επίσης στη θέση όλων των άλλων μέσων μεταφοράς.
 
Δεν είναι να απορεί κανείς που οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο δεν βιάζονται να διερευνήσουν τα εκατομμύρια των θανάτων και των τραυματισμών από το εμβόλιο COVID. Δεν μπορείτε να περιμένετε από τους ενόχους να ασκήσουν δίωξη στον εαυτό τους.
 
---
Δικτυογραφία:
Scandal: Leaked Pfizer Supply Agreement Shows EU Was Fully Aware Vaccine Was Unsafe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.